GOSSIP

Όλγα Σκιαδαρέση: Η σχέση με τους γονείς της - «Μας προστάτεψαν από πολλά πράγματα»

Όλγα Σκιαδαρέση: Η σχέση με τους γονείς της - «Μας προστάτεψαν από πολλά πράγματα»

Η κόρης του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα μίλησε για τους γονείς της 

Η Όλγα Σκιαδαρέση μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες πίσω από τις προσωπικές της φωτογραφίες, μέσα από την εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ.

Η κόρης του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα απάντησε για τους γονείς της αλλά και το πόσο άνετοι υπήρξαν μέχρι σήμερα μαζί της, αλλά και με την αδελφή της.

«Γενικά ήταν άνετοι οι γονείς μου, μας προστάτεψαν από πολλά πράγματα, αλλά από μικρές είχαμε ελευθερία. Δεν θα τους χαρακτήριζα αυστηρούς. Βασικά νομίζω πως είναι πολύ καλοί γονείς. Τους συνιστώ», είπε η Όλγα Σκιαδαρέση.

Για μια από τις πιο έντονες περιόδους της ζωής της: «Την πρώτη καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουνα στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα “αχ θέλω να τελειώσει”. Τη δεύτερη δούλευα. Το μόνο καλό από την καραντίνα ήταν ότι κάναμε λίγο περισσότερο παρέα σαν οικογένεια. Την περίοδο εκείνη ήταν όταν είχα αρχίσει να βγαίνω μετά την δουλειά με φίλους για πρώτη φορά στην ζωή μου και μου το κόψανε πάρα πολύ απότομα και μου ήρθε πολύ δύσκολα», ανέφερε η Όλγα Σκιαδαρέση στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.