GOSSIP

Αίας Μανθόπουλος: «Πονάει πολύ ο θάνατός του» - Συντετριμμένη στην κηδεία η Ελισάβετ Σταματοπούλου

Αίας Μανθόπουλος

Η σύντροφός του εμφανίστηκε στο Κοιμητήριο Παιανίας με λουλούδια στα χέρια και δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο της για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

Συντετριμμένη είναι η Ελισάβετ Σταματοπούλου για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου. Η σύντροφός του εμφανίστηκε στο Κοιμητήριο Παιανίας με λουλούδια στα χέρια και δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο της.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου ήταν η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή και ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει από τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ» είναι μερικά από τα λόγια που είπε σε δηλώσεις της μια μέρα πριν την κηδεία του.