ΕΛΛΑΔΑ

Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού - Ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω του

Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού - Ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω του

Μπορεί ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου να «βύθισε» στο πένθος τα τρία του παιδιά και τους καλλιτεχνικούς του φίλους, ωστόσο στο επίκεντρο βρίσκεται ο πύργος που κατέχει στη Ρουμανία και ο οποίος παραμένει "ορφανός" .

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την προηγούμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Η κηδεία του ηθοποιού θα τελεστεί σήμερα στις 11:00 το πρωί στο Κοιμητήριο Παιανίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων τους, χαρίζοντας έτσι ζωή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω του

Ο Αίας Μανθόπουλος μετά την επιτυχία του ως ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα καλλιτεχνικά και να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα, μέσα από μια ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούσε στη Ρουμανία.

Ο συγκεκριμένος πύργος είναι πια κενός και αποτέλεσε την αφορμή για το διαζύγιο ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του, Στέλλα Τσιάτσιου.

Ο πύργος στη Ρουμανία αγοράστηκε από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο Αίας Μανθόπουλος. Στα δικαστήρια που ακολούθησαν και οι δύο πλευρές διεκδικούσαν το συγκεκριμένο ακίνητο. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της αναπαλαίωσής του, αντί να ανοίξει για το κοινό, ο πύργος παρέμεινε κλειστός για 5 χρόνια, μέχρι και το 2010, που το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.