GOSSIP

Εβελίνα Νικόλιζα: «Όταν χώρισα είχα πάρα πολλά σχόλια και πολύ σκληρά - Με είχαν διαλύσει»

Εβελίνα Νικόλιζα: «Όταν χώρισα είχα πάρα πολλά σχόλια και πολύ σκληρά - Με είχαν διαλύσει»

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει το πώς αντιδράει όταν διαβάζει και ακούει αρνητικά σχόλια

Η Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ».

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και τη συμμετοχή της στο «Τι φάση» με τον Γιώργο Τσαλίκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια και πώς τα δέχεται.

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία σεζόν, είναι δύσκολη σεζόν και δεν ξέρω γιατί Νιώθετε και εσείς ότι όλα είναι δύσκολα σε αυτή τη ζωή φέτος; Όχι τηλεοπτικά, γενικά σε αυτή τη ζωή νιώθω ότι είμαστε στο Πάσχα! Θα είμαι ειλικρινής πως δεν μου έγινε καμία πρόταση (σ.σ. για την φετινή σεζόν) γιατί είχα συμβόλαιο ούτως ή άλλως», ανέφερε αρχικά.

«Για αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι. Μελλοντικά, κάποια στιγμή δεν μπορώ να σας πω ούτε ναι ούτε όχι στο αν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά κάτι. Είχα περάσει όμως πολύ όμορφα στο «Τι φάση» με τον Γιώργο Τσαλίκη. Πέρασα κανονικότατα δοκιμαστικό τότε και έκανα μάλιστα και τρία δοκιμαστικά για το συγκεκριμένο. Είχαν καθυστερήσει κιόλας να με πάρουν τηλέφωνο και λέω: «να δεις που δεν το πήρα». Περίμενα να δω την διαφήμιση για να δω ποιος θα το παρουσιάσει και με πήραν τηλέφωνο τελικά και μου είπαν ότι θα το κάνουμε μαζί με τον Γιώργο», πρόσθεσε.

Για τα αρνητικά σχόλια δήλωσε: «Είμαι από τους ανθρώπους που νιώθουν άσχημα με τα αρνητικά σχόλια και την αρνητική κριτική. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δεν τον ενοχλεί καθόλου. Έχει πάντα σημασία το τι θα σου πουν. Αν κάποιος μου σχολιάσει ένα θέμα το οποίο έχω αδούλευτο μέσα μου και έχω ανασφάλεια, νομίζω ότι εκεί αρχίζει και με πειράζει λίγο. Προσπαθώ κάποιες φορές να μην απαντάω, κάποιες φορές τα παίρνω στο κρανίο και απαντάω. Εξαρτάται από τη φάση που θα με πετύχει».

Αποκάλυψε ότι: «Έχω βάλει και τα κλάματα για σχόλιο, δεν είμαι πολύ περήφανη για αυτό αλλά νομίζω πως γινόταν αρκετά όταν χώρισα. Επειδή, όταν χώρισα είχα πάρα πολλά σχόλια για αυτό και πολύ σκληρά, για κάποιο λόγο κάποιοι το πήραν πολύ πιο προσωπικά και από εμένα, ότι χώρισα, σε εκείνη τη φάση με είχαν διαλύσει τα σχόλια».