GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Όταν βγει από το παιχνίδι θα υποστηρίξει την Καίτη Γκρέυ»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Όταν βγει από το παιχνίδι θα υποστηρίξει την Καίτη Γκρέυ»

Καίτη Γκρέυ: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο σε ριάλιτι του ΣΚΑΪ, έχοντας ωστόσο τη σκέψη της πίσω στην οικογένειά της.

Τη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ σχολίασε η εκπομπή του Happy Day μετά την χθεσινή παρουσία της οικογένειας στις δικαστικές αίθουσες.

Τα εγγόνια της Καίτης Γκρέυ ζητούσαν την επιμέλεια της γιαγιάς τους προκειμένου να εκπληρωθεί η τελευταία της επιθυμία να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της στο σπίτι το οποίο αγάπησε.

Το δικαστήριο απεφάνθη μέχρι την οριστική απόφαση ότι δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται ο Κώστας Ηλιάδης, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη – γιου της Καίτης Γκρέυ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο σε ριάλιτι του ΣΚΑΪ, έχοντας ωστόσο τη σκέψη της πίσω στην οικογένειά της.

«Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε δικαστικές αποφάσεις, αλλά από την στιγμή που θα γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία που έχει η Καίτη Γκρέυ – να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στο σπίτι της – χαιρόμαστε που τελικά εισακούστηκε από το δικαστήριο αυτή η απόφαση», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρη πως όταν ενημερωθεί και η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πάρα πολύ, επειδή ξέρω ότι είναι ένα πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο κορίτσι που θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά της. Ξέρω, αν είχε την επιλογή να μην είναι στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ που συμμετέχει και να είναι στο πλευρό της με την οικογένειά της και να δώσει αυτή τη μάχη με τον αδελφό της και την μητέρα της, θα το είχε κάνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Και κατέληξε: «Με το καλό όταν βγει, θα υποστηρίξει τη γιαγιά της που σίγουρα χρειάζεται βοήθεια».