GOSSIP

Τέιλορ Σουίφτ: Η επιτυχία της «Eras» θα διδάσκεται ως μάθημα στο Πανεπιστήμιο

taylor

Taylor Swift:Το Κολέγιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια θα προσφέρει στους φοιτητές του μία ασυνήθιστη επιλογή για τις σπουδές τους.

Η Τέιλορ Σουίφτ εκτός από τραγουδίστρια είναι διάσημη στις ΗΠΑ και για τη μουσική κάντρι που συνθέτει.

Η σταρ αποτελεί πλέον φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας, ποπ είδωλο και είναι δισεκατομμυριούχος

Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω η επιτυχία της τρέχουσας περιοδείας της θα μελετάται πλέον στο πανεπιστήμιο.

Το Κολέγιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια θα προσφέρει στους φοιτητές του μία ασυνήθιστη επιλογή για τις σπουδές τους.

Πρόκειται για την Τέιλορ Σουίφτ, και θα επικεντρώνεται στην περιοδεία της «Eras», που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας του «Eras», το μάθημα που θα προσφέρεται από τη Σχολή Επιχειρήσεων Haas του Μπέρκλεϊ θα ονομάζεται «Καλλιτεχνικά και Επιχειρηματικότητα: Η εκδοχή της Τέιλορ» και θα ξεκινήσει την επόμενη άνοιξη, σύμφωνα με το NBC News.

Το πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος αναφέρει: «Το πρόγραμμα σπουδών είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που έχουν γίνει ποτέ. Η ικανότητα της Σουίφτ να συνδέεται με τους ακροατές είναι απαράμιλλη. Μέσα από το λυρισμό, το branding και την Τέχνη, θα εξερευνήσουμε πώς η Τέχνη και η αυθεντικότητα δημιουργούν διαρκή αξία και μια βιώσιμη επιχείρηση».

Η εμπνεύστρια του μαθήματος Κρίσταλ Χαριάντο, πτυχιούχος Οικονομικών, θα το διδάσκει. «Θα είναι ένα μίγμα Λογοτεχνίας, Οικονομικών, επιχειρήσεων και Κοινωνιολογίας και νομίζω ότι μελετάμε την επίδρασή της ως καλλιτέχνιδος στο σύνολό της», δήλωσε η ίδια στο NBC. «Θέλω να μελετήσω τα λογοτεχνικά της μέσα. Αλλά και το πώς αυτές οι λογοτεχνικές κατασκευές δημιουργούν νόημα».