ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Eras Tour»: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η ταινία - συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Τέιλορ Σουίφτ
Village Cinemas

Η ταινία της συναυλίας «Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film» θα κάνει πρεμιέρα σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Τέλος η αναμονή των θαυμαστών της Τέιλορ Σουίφτ καθώς η ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι η ταινία με τις πιο σημαντικές στιγμές από την περιοδεία της Eras, σύντομα θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια το «Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film» θα βγει στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ από τις 13 Οκτωβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα την την ίδια μέρα.

«Η περιοδεία δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνουμε σε όλο τον κόσμο...», έγραψε η Σουίφτ στο Instagram ανακοινώνοντας τα νέα. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που σας είπα ότι η ταινία The Eras Tour έρχεται επίσημα στις αίθουσες παγκοσμίως στις 13 Οκτωβρίου!».

Στην ανακοίνωσή της για την αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας, η Σουίφτ είπε: «Η περιοδεία Eras ήταν η πιο ουσιαστική, εμπειρία της ζωής μου μέχρι στιγμής», προσθέτοντας ότι «είναι πολύ χαρούμενη που σας ανακοινώνω ότι σύντομα θα τη δείτε στη μεγάλη οθόνη».

Η ταινία της συναυλίας θα κάνει πρεμιέρα σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Τέιλορ Σουίφτ: Πήγε σε εστιατόριο με τον νέο της αγαπημένο και πλήρωσε τα γεύματα όλων των πελατών

H Τέιλορ Σουίφτ σάρωσε στα MTV Video Music Awards - Η λίστα με τους νικητές

«Eras Tour»: Η Τέιλορ Σουίφτ έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Τέιλορ Σουίφτ-Nέο ρεκόρ στο Spotify: Η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές