GOSSIP

Κάιλι Μινόγκ: Εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του Alexandre Vauthier στο σόου της στο Λας Βέγκας

Κάιλι Μινόγκ: Εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του Alexandre Vauthier στο σόου της στο Λας Βέγκας

Η Αυστραλή τραγουδίστρια και ηθοποιός Κάιλι Μινόγκ έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως

Ακόμη και για τα πρότυπα του Λας Βέγκας, η Κάιλι Μινόγκ εντυπωσίασε στο σόου της στο Voltaire, στο θέρετρο The Venetian φορώντας ένα τεράστιο ροζ παλτό από ψεύτικη γούνα.

Ήταν μία από τις τρεις δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή Αλεξάντρ Βοτιέ (Alexandre Vauthier).

Σχεδίασε επίσης για την τραγουδίστρια ένα ασύμμετρο εξώπλατο φόρεμα με κρόσσια σε αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, το οποίο φόρεσε επίσης το ίδιο βράδυ και μια κόκκινη λεοπάρ φόρμα κεντημένη με κρύσταλλο και ασορτί μπότες.

Σε δηλώσεις του στο wwd ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας είπε ότι ήθελε να θυμίσει τις πρώτες μέρες του Λας Βέγκας, όταν ο Λιμπεράτσε και ο Φρανκ Σινάτρα προκαλούσαν έκρηξη στην πόλη.

Περιέγραψε την ατμόσφαιρα των σόου της Κάιλι Μινόγκ ως συνδυασμό του Studio 54, του θρυλικού καμπαρέ-νυχτερινού κέντρου διασκέδασης The Box και της διασκέδασης στο Λας Βέγκας.

Ο Vauthier ξεκίνησε πρακτική άσκηση στον διάσημο οίκο μόδας του Thierry Mugler, ο οποίος τον στήριξε και αργότερα έγινε βοηθός του. Εργάστηκε επίσης για τον προκλητικό και πρωτοποριακό Jean Paul Gaultier και το 2008 αποφάσισε να ιδρύσει τον δικό του οίκο μόδας υψηλής ραπτικής.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια και ηθοποιός Κάιλι Μινόγκ έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει συγκεντρώσει πέντε δισεκατομμύρια streams και οκτώ άλμπουμ της έφθασαν στο Νο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο.