GOSSIP

Συγκινεί ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Ήμασταν μαζί όταν έφυγε από τη ζωή, ήταν φως για όλους»

Συγκινεί ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Ήμασταν μαζί όταν έφυγε από τη ζωή, ήταν φως για όλους»

«Νομίζω ότι μιλάω για κάποιον άλλον, ωστόσο δυστυχώς μιλάω για την αδερφή μου. Θα θυμάμαι εκείνη την αγάπη που έδινε σε όλο τον κόσμο», είπε ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου για τον θάνατο της ηθοποιού

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από την είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου σε ηλικία 58 ετών μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Συγγενείς και φίλοι της ηθοποιού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν είναι πλέον ανάμεσά τους, ενώ την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός της Τάκης Νικολαΐδης, με μία σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το πρωί ο κ. Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την ηθοποιό και αδελφή του.

«Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για την Κάτια. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει περάσει, εσείς που τη γνωρίζατε. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες. Ήταν όπως την ξέρατε κι ακόμα πιο δυνατή. Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά. Τώρα ξεκινάω τη μέρα μου με τα διαδικαστικά, δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία», ανέφερε.

Όπως πρόσθεσε: «Ήμασταν μαζί της χθες, όταν έφυγε από τη ζωή. Νομίζω ότι μιλάω για κάποιον άλλον, ωστόσο δυστυχώς μιλάω για την αδερφή μου. Θα θυμάμαι εκείνη την αγάπη που έδινε σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός. Η Κάτια ήταν φως για όλους. Κι αυτό το φως εμένα θα με συντροφεύει μέχρι να την ξανασυναντήσω».