GOSSIP

Εύη Βατίδου: «Ο περιπτεράς με δικαίωσε» - Τι λέει για το τροχαίο στη Γλυφάδα

Εύη Βατίδου: «Ο περιπτεράς με δικαίωσε» - Τι λέει για το τροχαίο στη Γλυφάδα
TikTok

Σε βίντεο που ανήρτησε και μιλάει για το τροχαίο στη Γλυφάδα, η Εύη Βατίδου εμπλέκει ακόμα και τον Μάικλ Νάιτ και τον ΚΙΤ

Για το επεισόδιο με τον οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα τοποθετήθηκε η Εύη Βατίδου σε βίντεο το οποίο ανήρτησε στο TikTok, ένα περιστατικό για το οποίο η ίδια συνελήφθη, κρατήθηκε και κατηγορήθηκε για κακούργημα πριν τελικά αφεθεί ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Στο βίντεό της εμπλέκει τον Μάικλ Ναιτ, τον... ΚΙΤ αλλά και τον περιπτέρα, που όπως λέει την δικαίωσε.

Η Εύη Βατίδου στο βίντεο αναφέρει ότι δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από τον άγνωστο άνδρα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. «Μάλλον πιστεύει ότι ο δρόμος του ανήκει και θα μετονομαστεί από οδός Γούναρη σε οδό Τραμπούκου» είπε για τον οδηγό εξηγώντας πως τον ακολούθησε, προκειμένου να φωτογραφίσει την πινακίδα της μηχανής του, ώστε να τον καταγγείλει στην αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κίνησή της αυτή είναι «παράδειγμα προς αποφυγή γιατί κινδύνευσα».

«Αλλά βρέθηκα κατηγορούμενη, πέρασα 48 ώρες στο Αυτόφωρο, κατηγορήθηκα για κακούργημα αλλά τελικά αφέθηκα ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους», σημείωσε η Εύη Βατίδου, εξαπολύοντας στη συνέχεια επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης, για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν την υπόθεση.

«Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας όπως της σειράς ο Ιππότης της Ασφάλτου με τον Μάικλ Νάιτ, έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητό του, τον ΚΙΤ που έχει ειδικό εγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ. Κάποιοι δικηγόροι, πανελίστες, δημοσιογράφοι αναπαράξατε την ψευδή μήνυση χωρίς στοιχεία ενός ανθρώπου που δεν έπαθε τίποτα και δεν έπεισε πλην ολίγων εξαιρέσεων ότι είναι αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου κάτι που κάνετε εδώ και χρόνια. Όμως το περίπτερο της γειτονιάς παρέδωσε το βίντεο της αλήθειας και με δικαίωσε ο περιπτερας».

Κλείνοντας η Εύη Βατίδου επισημαίνει: «μιλάτε για την εξάλειψη της βίας αλλά ο απλός πολίτης έρχεται αντιμετωπος με τους κακοποιούς. Το πράγμα εχει φτάσει στο απροχώρητο και αν δεν ληφθούν μέτρα για την λειτουργία της δικαιοσύνης και την ενίσχυση των διωκτικών αρχών η κατάσταση θα είναι εκτός ελέγχου».