Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εύη Βατίδου: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τον οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα

Newsbomb

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από όσα διαδραματίστηκαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11/11 ανάμεσα στην Εύη Βατίδου και το ζευγάρι που επέβαινε στη μοτοσικλέτα

Βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα ανάμεσα στην Εύη Βατίδου και το ζευγάρι που επέβαινε στη μοτοσικλέτα είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 00:25 το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το μοντέλο, έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα σταματάει και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει.

O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο δεξί χέρι, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Στέκεται στο παράθυρο και κάτι της λέει.

Σε βίντεο του Alpha, το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται προς το τζιπ. Ο οδηγός της μηχανής στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου. Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε μπροστά μου, στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία με το κράνος του μου κατέρριψε όλο τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, μου τον θρυμμάτισε με πολύ βίαιο τρόπο», δήλωσε η Εύη Βατίδου μιλώντας χθες στην εκπομπή του Alpha.

«Δεν της επιτέθηκε, υπήρξε μια επαφή με τον καθρέφτη ο οποίος δεν έσπασε καν αλλά όχι επ’ ουδενί δεν της επιτέθηκε. Έγινε μία σύσταση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 59χρονου.

Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ. Η 57χρονη βάζει το κράνος ενώ ο 59χρονος το κρατά στο χέρι. Ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν, με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Τι λέει ο οδηγός της μηχανής: «Είμαστε χτυπημένοι και οι δύο»

Νωρίτερα σήμερα τη δική του θέση για το τροχαίο με την Εύη Βατίδου έδωσε ο οδηγός της μηχανής. «Είμαστε και οι δύο χτυπημένοι», ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και προσθέτει: «Η σύζυγός μου είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη αλλά δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε χειρουργική επέμβαση».

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του οδηγού ανέφερε, στο MEGA ότι σήμερα θα καταθέσει αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. «Η σοβαρότητα του τραυματισμού της συντρόφου του εντολέα μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαννής Σιδέρης, υποστηρίζοντας ότι ο οδηγός της μηχανής, τον οποίο εκπροσωπεί, δεν έβρισε την Εύη Βατίδου.

Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε: «Η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε».

«Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων, η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κα Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή» σημείωσε.