ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος τραυματία: Τους καταδίωξε η Έυη Βατίδου - Η μηχανή δεν ανατρέπει από μόνη της

Δικηγόρος τραυματία: Τους καταδίωξε η Έυη Βατίδου - Η μηχανή δεν ανατρέπει από μόνη της

«Η συμπεριφορά της Εύης Βατίδου ήταν χείριστη», ανέφερε ο δικηγόρος του τραυματίας στο επεισόδιο που σημειώθηκε με την Εύη Βατίδου 

Την δική του εκδοχή για τον τρόπο που έγιναν τα πράγματα μεταξύ της Εύης Βατίδου και των πελατών του στη Γλυφάδα κατέθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του τραυματία.

Σύμφωνα με τον κ. Ζανή Σιδέρη η «Η συμπεριφορά της Εύης Βατίδου ήταν χείριστη».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι υπήρξε κίνδυνος για τη ζωή τους και ότι η κατηγορία θα μπορούσε να είναι ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον ο δικηγόρος έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη θα χειρουργηθεί η συνεπιβάτης της μηχανής.

Εν τω μεταξύ ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, με αφορμή το επεισόδιο και τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύη Βατίδου.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι «η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…».

Έπειτα παρενέβη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είπε στον γνωστό ποινικολόγο: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε λέγοντας: «Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

Έπειτα ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Αλέξης Κούγιας: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μην ξεκινάμε έτσι.

Αλέξης Κούγιας: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Αλέξης Κούγιας: Θα κάνω ότι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει.