GOSSIP

Μανούλα η Γιούλικα Σκαφιδά: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Μανούλα η Γιούλικα Σκαφιδά: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Γιούλικα Σκαφιδά είχε αποκαλύψει ότι περιμένει παιδί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Γιούλικα Σκαφιδά, καθώς η γνωστή ηθοποιός το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου έγινε μανούλα για πρώτη φορά, αφού έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Την είδηση έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, αναφέροντας ότι ο τοκετος πήγε πολύ καλά, βρίσκονται στο μαιευτήριο και μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός αποφεύγει να μιλά στα media για την προσωπική της ζωή, γιαυτό τον λόγο εξάλλου αποκάλυψε πως θα γίνει μητέρα ενώ ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.