GOSSIP

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Ο πρώην σύζυγός μου μια λέει έτσι μία λέει αλλιώς»

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Ο πρώην σύζυγός μου μια λέει έτσι μία λέει αλλιώς»

Η Εύη Βατίδου μιλάει για την... «επανασύνδεση» με τον Αλέξη Κούγια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super κατερίνα» παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία για ακόμα μια φορά μίλησε για τις σχέσεις της με τον Αλέξη Κούγια.

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το γεγονός ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ ξεκάθαρο και το σέβομαι», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός γιατί δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά το οποίο είναι σωστό. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει», πρόσθεσε το πρώην μοντέλο για το σενάριο επανασύνδεσης.

Για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της δήλωσε: «Όσον αφορά στη δική του προσωπική ζωή δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος και αυτός είναι ο σκοπός μας. Όσον αφορά στη δική μου θέση, ως μητέρα των παιδιών μας και αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Για εμένα ο Αλέξης είναι οικογένειά μου. Βεβαίως και τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτές τις δηλώσεις και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Αυτά που λέει ότι του χαλάμε νομίζω ότι είναι ένα άλλο πράγμα, δεν ξέρει και ο ίδιος τι ήθελε να πει. Ο πρώην σύζυγός μου μια λέει έτσι μία λέει αλλιώς».