xmas
Παρουσιάστριες και ηθοποιοί της μικρής οθόνης έχουν στολίσει τα σπίτια τους και το... Instagram με εντυπωσιακές φωτογραφίες.
Πηγή: Pixabay
GOSSIP

Δέκα celebrities ανοίγουν τα σπίτια τους και μας καλωσορίζουν στα Χριστούγεννα

Εκπρόσωποι της TV και της εγχώριας σόουμπιζ στόλισαν και μετρούν αντίστροφα για τις γιορτές

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε και μικροί-μεγάλοι ετοιμάζονται να ζήσουν το θαύμα των Χριστουγέννων. Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτελούν παρουσιάστριες και ηθοποιοί της μικρής οθόνης, που έχουν στολίσει τα σπίτια τους και γεμίσει το Instagram με εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν η πρώτη διδάξασα, καθώς στόλισε πολύ νωρίς τη μονοκατοικία της. Έχοντας για βοηθούς τον μικρό Σάββα και την Αναστασία, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια ζει λόγω των παιδιών της τη μαγεία. «Με τα παιδιά στολίζουμε τα τελευταία χρόνια το ίδιο δέντρο που στόλιζα στο πατρικό μου σπίτι όταν ήμουν μικρή, την Κυριακή πριν από τα γενέθλιά μου... Και του χρόνου με υγεία!», είχε γράψει στα social media.

Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού

Πάντα χαμογελαστή και με θετική σκέψη, η Δανάη Μπάρκα είναι η χαρά της ζωής και των Χριστουγέννων! Λατρεύοντας το σπίτι της και περιμένοντας με ανυπομονησία να χαλαρώσει σε αυτό με φίλους, κάνοντας ένα break από το «Πάμε Δανάη!», έχει δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια γιορτινής διακόσμησης. «Η αγαπημένη μου γωνία για τα Χριστούγεννα. Οριακά θέλω να το κρατήσω όλη τη χρονιά το δέντρο», έγραψε δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

Στο ίδιο mood βρίσκεται μία ακόμη παρουσιάστρια του MEGA, η Σίσσυ Χρηστίδου. Έχοντας ένα από τα ωραιότερα σπίτια της εγχώριας showbiz, η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι!» εντυπωσιάζει με τα δεκάδες λαμπάκια και τη διακόσμηση της μεζονέτας της.

Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα, ετοιμάζονται για οικογενειακά Χριστούγεννα έχοντας στο πλάνο τους αποδράσεις. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει στολίσει, βέβαια, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει στιγμιότυπο στο Instagram δίνοντας ωραίες ιδέες στις followers της.

Το στολισμένο δέντρο της Αθηνάς Οικονομάκου
Το στολισμένο δέντρο της Αθηνάς Οικονομάκου

Το 2023 ετοιμάζεται να φύγει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σίγουρα είναι ευγνώμων για όσα έχει! Ευτυχισμένη με την οικογένειά της, επιτυχημένη επαγγελματικά με το «Happy Day» να σαρώνει, θα χαρεί τα Χριστούγεννα το σπίτι της με αγαπημένα πρόσωπα. Όπως η ίδια αποκάλυψε στα social media, τα δώρα θα μπουν κάτω από το στολισμένο και μεγάλο δέντρο στο σαλόνι που θυμίζει παραμύθι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Και του χρόνου να είμαστε καλά!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Στα σύρματα», δείχνοντας μέρος από την προσπάθειά της να στολίσει το ψηλό δέντρο στο σπίτι, κέρδισε πολλά likes και σχόλια που αφορούσαν στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Ξαφνικά όλα γύρω μας γίνονται και μοιάζουν πιο φωτεινά… Δεν έχει σημασία αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να στολίσουμε το πιο μεγάλο δέντρο. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνειδητοποιήσουμε πως αρκεί ένα τοσοδά φωτεινό λαμπάκι για να μας κάνει να χαμογελάσουμε αληθινά… Ίσως, όμως, αυτό το λαμπάκι να βρίσκεται μέσα μας…», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για τις φετινές γιορτές. Φυσικά, δεν παρέλειψε να δείξει το μοντέρνο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Κατερίνας Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου

Η Ελένη Τσολάκη δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι της, χρησιμοποιώντας τα social media κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Πριν από λίγες ημέρες, όμως, η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣου» πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Ελένη Τσολάκη
Ελένη Τσολάκη

«Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα… Και του χρόνου με υγεία και χαρές», έγραψε η Φαίη Σκορδά στο Instagram δημοσιεύοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time», με συντροφιά τους γιους της και τη μητέρα της, στόλισαν στο νέο τους σπίτι καθώς μετακόμισαν πρόσφατα εκεί.

Φαίη Σκορδά
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Φαίης Σκορδά

Μία από τις κυρίες της ενημέρωσης, «σπάει» το αυστηρό της προφίλ και αγαπά να μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα μερικές φορές. Η Σία Κοσιώνη έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι με τον Κώστα Μπακογιάννη, γράφοντας: «Τα καταφέραμε και φέτος! Και του χρόνου».

Σία Κοσιώνη
Σία Κοσιώνη

Διαβάστε επίσης

Στάνκογλου: Γιατί όλοι ασχολούνται με την προσωπική του ζωή και όχι με την σπουδαία του πoρεία;

Οι ωραίοι πρωταγωνιστές των σειρών της TV - 6 άντρες που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας

Ο Νίκος Γκέλια στο Newsbomb.gr: Το «Ναυάγιο», το Netflix και η οικογένεια

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ