GOSSIP

Μαρίνα Σάττι: «Στον αέρα» η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της στην Πλατεία Συντάγματος

Μαρίνα Σάττι: «Στον αέρα» η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της στην Πλατεία Συντάγματος

Η ΕΡΤ, λόγω της συμμετοχής της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην καλλιτέχνιδα μέχρι τον Μάιο

Λίγες ημέρες πριν από το πρωτοχρονιάτικο σόου του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες θα πλαισιώσουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και η Μαρίνα Σάττι.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ούτε έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην πλατεία Συντάγματος στην εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με το e-tetradio, αυτό συμβαίνει διότι η ΕΡΤ, λόγω της συμμετοχής της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην καλλιτέχνιδα μέχρι τον Μάιο και αυτό ανακόπτει την ανακοίνωση των λεπτομερειών της εκδήλωσης. Έτσι, παρά τις γνωστές συμμετοχές, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία, και το εμπόδιο αυτό έχει δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ εξετάζει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης της εκδήλωσης, αντί για τον περιορισμό σε ένα δεκάλεπτο για την αλλαγή του έτους.