GOSSIP

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν αισθάνομαι την ηλικία μου, που είναι προχωρημένη»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν αισθάνομαι την ηλικία μου, που είναι προχωρημένη»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και τους θανάτους αγαπημένων του προσώπων σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλώντας στο περιοδικό «HELLO» μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Οι απώλειες πολύ αγαπημένων προσώπων -δυστυχώς τώρα πια αρκετών. Με έμαθαν ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να τη σκορπίζουμε από εδώ και από εκεί για το τίποτα. Δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για μικροπράγματα γιατί αύριο το πρωί μπορεί να μη ζούμε. Προσωπικά, πέρασα μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με κλόνισε, αλλά και εδραίωσε ακριβώς αυτή την πεποίθηση. Ευτυχώς, ξεπέρασα τον καρκίνο. Ήταν όμως μεγάλο σχολείο. Με δίδαξε ότι δεν πρέπει να έχω τίποτα ως δεδομένο και να μη σπαταλιέμαι σε μικρότητες», είπε για τις απώλειες αγαπημένων του προσώπων ο ηθοποιός.

«Όταν είδα τα αποτελέσματα της εξέτασης, μου κόπηκαν τα πόδια καθώς είχα και βεβαρυμμένο ιστορικό. Η θεία μου πέθανε όταν ήταν 16 χρονών, η γιαγιά μου έφυγε από αυτή την ασθένεια, όπως και ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός μου. Σκέφτηκα ότι ήρθε η σειρά μου. Ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα. Ευτυχώς, έπεσα σε πολύ καλούς γιατρούς. Έφυγα από την παράσταση στην οποία έπαιζα τότε με τη Μιμή Ντενίση και υποβλήθηκα σε επέμβαση, η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη. Δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε χημειοθεραπεία ούτε κάτι άλλο. Επέστρεψα στο σπίτι μου σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Απλώς, κάθε τέσσερις μήνες που κάνω κάποιες εξετάσεις, η καρδούλα μου χτυπά -κι αυτό επίσης εδραιώνει την πεποίθησή μου ότι δεν πρέπει να χάνουμε τη διάθεσή μας για ανούσια πράγματα», πρόσθεσε.

«Θέλω να είμαι υγιής, να στέκομαι στα πόδια μου όπως τώρα. Δεν αισθάνομαι την ηλικία μου, που είναι προχωρημένη. Θέλω να έχω δουλειά και τους ανθρώπους που αγαπώ δίπλα μου και δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο».