GOSSIP

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Γνωστός κωμικός ηθοποιός ήταν γρουσούζης, δεν πήγε κανείς στην κηδεία του»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Γνωστός κωμικός ηθοποιός ήταν γρουσούζης, δεν πήγε κανείς στην κηδεία του»

«Υπάρχει ηθοποιός που είναι πολύ διάσημος αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν αγαπάω καθόλου τα γενέθλια και ειδικά στην ηλικία μου. Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40 έπαθα υστερία. Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου», παραδέχτηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που ήξεραν ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε χρόνια πολλά. Το τι τους είπα από τα νεύρα μου δεν λέγεται, δεν είχα χειρότερο από αυτό»,περιέγραψε.

«Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες αλλά, επειδή σε αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ καλοί, εξακολουθούν και υπάρχουν και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο», υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του. Μεγάλος σταρ, πολύ γνωστός ηθοποιός αλλά ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας. Τεράστιος κωμικός, τα πάντα έκανε. Δεν ήθελαν όμως ούτε στο τελευταίο κατευόδιο να πάνε», ανέφερε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.