GOSSIP

Νίκος Πολυδερόπουλος: ΕΔΕ για τον θάνατο του αδερφού του - Οι γιατροί του είπαν ότι δεν έχει τίποτα

Νίκος Πολυδερόπουλος: ΕΔΕ για τον θάνατο του αδερφού του - Οι γιατροί του είπαν ότι δεν έχει τίποτα

Θλίψη στην οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου για τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού τους, Παντελή. Θα διαταχθεί ΕΔΕ για τα αίτια της τραγωδίας και αν έχει ευθύνες το νοσοκομείο

Ο 28χρονος αδελφός του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, Παντελής «έφυγε» από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς. Ο μικρότερος αδερφός είχε εξεταστεί στο νοσοκομείο της Πάτρας και του είχαν πει ότι δεν έχει τίποτα.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες σε κλίμα οδύνης, ενώ ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι θα ερευνηθούν εις βάθος οι συνθήκες θανάτου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», διατάχθηκε ΕΔΕ για το τραγικό συμβάν προκειμένου να αρχίσει να ανοίγει ο φάκελος και να βρεθούν τα αίτια του θανάτου και αν υπάρχει ευθύνη σ

η οποία επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, διατάχθηκε ΕΔΕ και άρχισε να μαζεύεται ο φάκελος, ώστε να μπορέσουν να δουν τι έχει συμβεί και αν υπάρχει ευθύνη στο κομμάτι των γιατρών.

Ο ιερέας που κήδευσε τον Παντελή Πολυδερόπουλο είναι ο ίδιος που τον είχε βαπτίσει και μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Το έχω βαφτίσει το παιδάκι αυτό. Τον ήξερα από πιτσιρικάκι που πήγαινε, μπουσουλώντας. Το ξέρω και ο Νικολάκης... Τα έχω βαφτίσει όλα τα παιδιά, είναι τέσσερα αδέρφια. Έφυγε το παιδάκι. Το παν είναι η μητέρα τους. Τον χαιρέτησε επάνω ακουμπισμένη στο φέρετρο με μια βαριά οδύνη και στεναγμό. Και όλα τα παιδιά της ακουμπισμένα πάνω.

Πάθανε ένα χτύπημα μεγάλο. Να φανταστείτε, έχουμε ναό Άγιο Βασίλειο που γιορτάζουμε μεθαύριο και το σκεφτόμαστε αν θα χτυπήσουμε τις καμπάνες χαρμόσυνα στη μνήμη του Παντελή, γιατί είναι βαρύ το πένθος σε όλο το χωριό" είπε χαρακτηριστικά.»