GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Τον Σεπτέμβριο η Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, η οποία τους έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά.

O Πάνος Μουζουράκης κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί με την Μαριλού Κόζαρη. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο η Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, η οποία τους έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά.

«Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο και δεν το περίμενα. Επειδή πιστεύω, όχι μόνο στον Θεό, και στον Άγιο Βασίλη, και στο “ζήτα και θα σου δοθεί”, εμένα μου ήρθε αργότερα από τη στιγμή που το ζήτησα γιατί έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έχουν συμβεί πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Πάνος Μουζουράκης.

Το 2024 το ζευγάρι θα προγραμματίσει και τη βάπτιση της κόρης του και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του έχουν καταλήξει στην σύνθεση των ονομάτων που θέλουν.

Τα ονόματα προκύπτουν από τον πατέρα του Πάνου Μουζουράκη, Ευάγγελο Μουζουράκη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, αλλά ο ίδιος του είχε τεράστια αδυναμία, ενώ το δεύτερο είναι της μητέρας τους, την οποία λένε Ελένη.

Κοινή επιθυμία του Πάνου αλλά και της Μαριλούς Κόζαρη ήταν η κόρη τους να ακούει σε ένα όνομα που θα την με αυτούς τους δύο ανθρώπους. Η απόφαση για το όνομα έχει ήδη ληφθεί ενώ η βάφτιση προγραμματίζεται για το μέλλον.

«Η ονοματοδοσία στην κόρη μας έχει γίνει ήδη. Η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο, λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Πρωινό ο Πάνος Μουζουράκης.