GOSSIP

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω κάποιο παιχνίδι, μου αρέσουν πολύ»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω κάποιο παιχνίδι, μου αρέσουν πολύ»
Glomex

Τι λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την πιθανότητα επιστροφής της στην παρουσίαση 

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία εμφανίζεται στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Στα Σύρματα» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA, όπου αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ, όσο και σε μία πιθανή επιστροφή της στην παρουσίαση. Παράλληλα μίλησε και για το podcast που κάνει.

Αυτή η περίοδος στη ζωή της, όπως εξήγησε είναι φορτωμένη επαγγελματικά, καθώς εκτός από τα γυρίσματα της σειράς έχει και ραδιοφωνική εκπομπή.

«Είμαι καλά», είπε και μίλησε για την υπόθεση της σειράς. «Είναι πολύ ωραία, μια κωμωδία καταπληκτική, ένα φοβερό σενάριο και μια πολύ ωραία ιδέα, με πάρα πολλούς ηθοποιούς καταπληκτικούς. (…)».

«Εγώ αν ήθελα να πάρω τηλέφωνο κάποιον και να τον βρίσω, θα έπαιρνα τον ίδιο. Τα λέω και τα λέω και αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους. Πιο πολύ εκτονώνω τον θυμό μου στον ψυχολόγο, αλλά γενικά εκφράζω το μέσα μου», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «Θυμώνω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ την στεναχώρια μου πολύ εύκολα και μου είναι πιο εύκολο να τη μετουσιώσω σε θυμό, με πληγώνει πολύ αυτό. Αλλά γενικά τα λέω».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παρουσίαση κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Το έχω στο μυαλό μου, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως κάναμε το πρωινό. Έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι εκπομπές, μου αρέσει πιο πολύ το αμιγώς ψυχαγωγικό, να είναι ξεκάθαρη η θεματολογία μιας εκπομπής. Είναι και τι μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν μπορώ με τίποτα να παρουσιάσω τις ειδήσεις. Κάτι ψυχαγωγικό, αστείο και χαρούμενο, να το βλέπει ο άνθρωπος από τον καναπέ του θα το έκανα. Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι, μου αρέσουν πολύ».

Μιλώντας για το podcast που κάνει, η ηθοποιός είπε «Δεν πάμε να αντικαταστήσουμε καμία εκπομπή με τα podcasts. Άλλο κοινό έχει το ένα, άλλο το άλλο».