GOSSIP

Μπραντ Πιτ: Είναι ζευγάρι με την Ινές ντε Ραμόν και δεν το κρύβουν - Το ραντεβού στο Μπέβερλι Χιλς

Μπραντ Πιτ: Είναι ζευγάρι με την Ινές ντε Ραμόν και δεν το κρύβουν - Το ραντεβού στο Μπέβερλι Χιλς
twitter

Χρόνια μετά το διαζύγιο και την έντονη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ συστήνει ως κοπέλα του την 32χρονη Ινές ντε Ραμόν

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν συνεχίζουν να είναι μαζί.

Σύμφωνα με το Page Six το διάσημο ζευγάρι, το οποίο συνδέθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2022, εθεάθη σε ένα σπάνιο ραντεβού στην γκαλερί Gagosian στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Ο 60χρονος σήμερα ηθοποιός του «Fight Club», φωτογραφήθηκε να φεύγει από την έκθεση τέχνης του σκηνοθέτη του «Moneyball», Μπένετ Μίλερ, μαζί με την 32χρονη ντε Ραμόνμέσα από το γκαράζ.

Ο Πιτ, ο οποίος εθεάθη να μπαίνει σε ένα μαύρο πολυτελές SUV, φορούσε ένα καφέ δερμάτινο bomber jacket ενώ η σχεδιάστρια κοσμημάτων, που ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον σταρ των «Vampire Diaries», Paul Wesley, φαινόταν εξίσου σικ φορώντας μια μπεζ ζακέτα.

Μέσα στην έκθεση, ο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη να συνομιλεί με τον πρώην σύζυγο της Μπρίτνει Σπίαρς, Σαμ Αγκάσι και να βγάζει μια φωτογραφία μαζί του.

Το ραντεβού του Πιτ έρχεται ένα μήνα αφότου γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του με τη νέα του κοπέλα.

Το ζευγάρι πέταξε στο Παρίσι για μια ρομαντική απόδραση, όπου έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Bulgari και πέρασαν την επόμενη μέρα στην πολυτελή σουίτα του.