ΚΟΣΜΟΣ

Ο Mπραντ Πιτ έκλεισε τα 60 - Οι έρωτες, οι ταινίες και η νέα σελίδα στη ζωή του

O Μπραντ Πιτ έκλεισε τα 60
O Μπραντ Πιτ έκλεισε τα 60
ΑΡ

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά ο Μπραντ Πιτ το διαχρονικό σύμβολο αρρενωπότητας του Χόλιγουντ έκλεισε σήμερα τα 60. 

Ο Μπραντ Πιτ, ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει κερδίσει τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα εν ζωή» από το περιοδικό People, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του (18 /12) και δείχνει «καλύτερος από ποτέ», σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα για τη νεανική του εμφάνιση. Τα πρότυπα ομορφιάς έχουν εξελιχθεί τρομερά από τότε που ο Πιτ κοσμούσε για πρώτη φορά το εξώφυλλο του περιοδικού People ως ο «πιο σέξι άντρας εν ζωή» το 1995, η εμμονή του Χόλιγουντ ωστόσο με την ομορφιά και τη νεότητα συνεχίζεται.

Η ερωτική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε τροφή στις ταμπλόιντ – ο Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ακολούθησε ο θυελλώδης έρωτας με την Αντζελίνα Τζολί, ο γάμος και το πολύκροτο διαζύγιο που κρίνεται ακόμη στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Εκτός απο ηθοποιός, ο Πιτ είναι επίσης γλύπτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και επενδυτής, με μια αυτοκρατορία ακινήτων αξίας 72 εκατομμυρίων δολαρίων, μια εταιρεία παραγωγής βραβευμένη με Όσκαρ, μια γαλλική επιχείρηση οινοποιίας -με την οποία ερίζει δικαστικά με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί- ακόμη και μια σειρά πολυτελών περιποίησης δέρματος.

Η καριέρα του στην υποκριτική έχει «παγώσει» λίγο τα τελευταία χρόνια, αν και πρωταγωνίστησε στα Babylon and Bullet Train το 2022 και έχει μια νέα ταινία στα σκαριά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ που προγραμματίζεται για το επόμενο έτος. Ο ίδιος όμως έχει γλιτώσει από την τεχνική του de-aging που δεν είναι άλλη από την ψηφιακή επαναφορά της νεότητας στις ταινίες και συνεχίζει να έχει πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως ο τελευταίος του σε μια επερχόμενη ταινία στους αγώνες Formula 1.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί το 2016, ο ηθοποιός είπε ότι επικεντρώνεται περισσότερο στη φροντίδα του εαυτού του. Απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελευταία ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ The Killer, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, επειδή η ταινία ήταν «πολύ μηδενιστική» γι 'αυτόν. Είναι επίσης νηφάλιος εδώ και επτά χρόνια και είπε ότι έκοψε το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι «κακές γλώσσες» λένε οτι ο αγαπημένος ηθοποιός ανανεώθηκε και χάρη στον έρωτά του με την Ινές ντε Ραμόν την πρώτη σωστή σχέση του μετά το διαζύγιο», όπως έλεγαν πρόσφατα οικείοι του στο περιοδικό People.

To ζεύγος που σύντομα θα γιορτάσει την πρώτη του επέτειο, συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Νοέμβριο του 2022. «Περνούν σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί», αποκάλυψε μια πηγή στο Us Weekly. H νέα του αγαπημένη ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Paul Wesley, γνωστό από το Vampire Diaries. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 και εργάζεται σήμερα για μεγάλο brand κοσμημάτων, το Anita Ko Jewelry.

Θα μπορούσε αυτό να είναι το μυστικό της αιώνιας νιότης του; Ίσως απλά γεννήθηκε με αυτό. Ίσως είναι η ενυδατική κρέμα 320 δολαρίων από τη σειρά περιποίησης δέρματος Le Domaine, όπως γράφει το Euronews. Όπως και να ΄χει η ομορφιά και η γοητεία του Μπραντ Πιτ παραμένουν ανεξίτηλες στο χρόνο.