GOSSIP

Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: «Σου έφτιαξα τη ζωή, μαγκούφα ήσουν»

Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: «Σου έφτιαξα τη ζωή, μαγκούφα ήσουν»

Απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Βουλγαράκη με αφορμή την προσωπική της ζωή

O Γιώργος Λιάγκας πέταξε… μπηχτές στην Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή. Και αυτό μετά τις φήμες πως η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι σε σχέση. Αυτή τη φορά, αφορμή για την απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στάθηκε μια συνέντευξη του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον οποίο η Ελένη Βουγλαράκη κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή.

«Πρέπει να του δοθεί ένα τηλεπαιχνίδι (σ.σ. του Φάνη Λαμπρόπουλου)», είπε η Ελένη Βουλγαράκη, όταν τελείωσε το βίντεο με τη συνέντευξη του συνεργάτη της.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης απάντησε προς την Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να του δοθεί τηλεπαιχνίδι και σε τι συνθήκες. Είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Και ξέρεις τι γίνεται; Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μη το πάρεις προσωπικά».

Και συνέχισε: «Εγώ εσένα σε έχω και εδώ, οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή (…) Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Σου έφτιαξα τη ζωή που έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες. Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν».

«Βρήκα τον ύπνο μου, κοιμάμαι τα Σαββατοκύριακο, αυτό φταίει, είμαι ξεκούραστη», απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, το συνέχισε με νέα έμμεση αναφορά στη σχέση της: «Σου γνώρισα τον ύπνο, λοιπόν. Καλούς απογόνους με τον ύπνο».