GOSSIP

Λεωνίδας Κακούρης: Το σχόλιο στην ανάρτηση του Γιάννη Νταλιάνη - Τι απάντησε ο ηθοποιός

Λεωνίδας Κακούρης: Το σχόλιο στην ανάρτηση του Γιάννη Νταλιάνη - Τι απάντησε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Νταλιάνης ανέβασε μία φωτογραφία από στιγμιότυπο της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου και ο Λεωνίδας Κακούρης έσπευσε να σχολιάσει, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον συνάδελφό του

Ευχές στον Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος τον αντικατέστησε στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» μετά την ξαφνική αποχώρησή του, έστειλε μέσω social media ο Λεωνίδας Κακούρης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νταλιάνης ανέβασε μία φωτογραφία από στιγμιότυπο της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου και ο Λεωνίδας Κακούρης έσπευσε να σχολιάσει, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον συνάδελφό του.

«Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά!!! σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε σας φιλώ», έγραψε ο ηθοποιός.

Μετά το σχόλιο του Λεωνίδα Κακούρη, η εκπομπή Πρωινό ΣουΣου επικοινώνησε με τον Γιάννη Νταλιάνη σχετικά με την επικοινωνία των δύο.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν έχει προλάβει να απαντήσει στο σχόλιο του Λεωνίδα Κακούρη, λέγοντας ότι έχουν επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων.

«Θα του απαντήσω, δεν πρόλαβα όμως γιατί είχα δουλειά και πρόβα. Είναι πολύ θερμό αυτό που έγραψε για εμένα και θα του απαντήσω με την αντίστοιχη τρυφερότητα που εκφράζει, από τη μεριά μου. Αυτό. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Λεωνίδα απευθείας, αλλά με μηνύματα. Έχουμε μιλήσει με μηνύματα, έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία. Είναι καλά, ο άνθρωπος είχε μία υπερκόπωση και τώρα είναι πολύ καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.