GOSSIP

Πέτρος Ίμβριος: Αγαπώ ακόμα τη Ναταλία Γερμανού, όπως και αυτή εμένα

Πέτρος Ίμβριος: Αγαπώ ακόμα τη Ναταλία Γερμανού, όπως και αυτή εμένα

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τα παιδιά του, τα τραγούδια του αλλά και τις συνεργασίες που είχε 

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα του «MEGA» για τα παιδιά του, τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον Σπύρο Σπυράκο αλλά και για την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού.

«Έχω τρία παιδιά, τα αγαπώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος, θεωρώ ότι μας ολοκληρώνουν, μας περνούν θετική ενέργεια. Ο μικρός μου γιος είναι 3 ετών, όταν τον βλέπω ξεχνάω τα πάντα. Οι κόρες μου είναι στην εφηβεία, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Έπειτα για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Σπύρο Σπυράκο είπε: «Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, τα ψυχολογικά μας τα έχουμε ξεπεράσει. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για μαρκίζα, πάντα έκανα πίσω με αγάπη για να είναι κάποιος άλλος μπροστά. Η αξία κάποιου φαίνεται πάνω στην πίστα».

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε: «Δεν υπήρξαν κακά συναισθήματα. Όταν ένας χωρισμός είναι κοινή συναινέσει και αποφασίζουν δύο άνθρωποι να χωρίσουν τη ζωή τους, δεν χρωστάς κάτι ούτε εσύ σε αυτόν ούτε αυτός σε εσένα.

Δεν μπορείς να πετάξεις 7 χρόνια από τη ζωή σου, να πεις ότι "εγώ τον σβήνω αυτό τον άνθρωπο" γιατί τον αγαπούσες και την αγαπώ ακόμα τη Ναταλία όπως και αυτή με αγαπάει, οπότε το να χωρίζεις τον δρόμο σου στην προσωπική σου ζωή με έναν άνθρωπο και με έναν άνθρωπο αυτό δεν μπορεί να σου αφήσει άσχημα συναισθήματα, μόνο καλά μπορεί να σου αφήσει».