GOSSIP

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν πολύ άκομψο το σχόλιο του Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν πολύ άκομψο το σχόλιο του Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά»

«Δεν μου αρέσουν αυτές οι κουβέντες για να δημιουργήσεις κάποια εντύπωση», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πρωί της Δευτέρας σχολίασε το φετινό «Survivor» και τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά ότι συγκεκριμένα είναι αγνώριστη χωρίς το μακιγιάζ.

«Όταν βγήκα από το πρώτο παιχνίδι είχα κάποια θεματάκια γενικότερα. Αλλά με τη δεύτερη συμμετοχή μου νομίζω ότι τώρα είμαι στα καλύτερά μου. Έχω περάσει από δύο πολύ σκληρά παιχνίδια και είμαι πολύ πιο δυνατή, πολύ πιο συνειδητοποιημένη, πολύ πιο ώριμη», είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στο «Happy Day».

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά η ίδια ή ο Σάκης Κατσούλης, απάντησε: «Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπούμε. Τώρα, για μετέπειτα δεν μπορώ να σου πω όχι, γιατί ποτέ μην λες ποτέ και αν μπω του χρόνου ή του παραχρόνου, εδώ».

Και πρόσθεσε: «Το βλέπουμε, ο Σάκης νοσταλγεί περισσότερο από ό, τι εγώ, ντάξει και ο Σάκης είναι δύο φορές νικητής, έχει αφήσει πολύ καλό στίγμα. Αυτό τον ιντριγκάρει λίγο, δηλαδή και χθες λίγο που είδαμε τα αγωνίσματα είπε: "Αχ, γιατί να μην είμαι μέσα;"».

Για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα εις βάρος της Μαρίας Αντωνά ανέφερε: «Δεν ξέρω, ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να έχουν πει είναι ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς κάτι θα πούνε. Μπορεί να είναι μέρος στρατηγικής, για να μπει κι αυτός μέσα στο τρυπάκι του παιχνιδιού. Για εμένα από τη στιγμή που έφυγε και είναι ένας παλιός παίκτης, δεν χρειάζεται τώρα να σχολιάζει τους καινούργιους γιατί έχει κριθεί στο παρελθόν και αυτό που δεν σου αρέσει να σου κάνουν μην το κάνεις».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ άκομψο σχόλιο. Δεν ήταν ωραίο. Για εμένα ήταν προσβλητικό. Τόσα καλά πράγματα έχει η Μαρία και μία χαρά κούκλα είναι και άβαφη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι κουβέντες για να δημιουργήσεις κάποια εντύπωση. Ή τουλάχιστον ό,τι έχεις να πεις, πες το τεκμηριωμένα. Μην αφήνεις υπονοούμενα στον αέρα».