GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε από την τηλεόραση»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε από την τηλεόραση»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε μια προσωπική του ιστορία που αφορά την μητέρα του 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!.

Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που παντρεύτηκε και έχασε τη μητέρα του. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε η μητέρα του έμαθε ότι είχε καρκίνο από την τηλεόραση καθως ο ίδιος δεν της το είχε αποκαλύψει.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει όλα να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης. Σκέψου ότι ένας παρουσιαστής είχε πει στον αέρα της εκπομπής του ότι η μάνα μου είναι άσχημα και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν.

Πρέπει λοιπόν να σου πω ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο.

Όλο το «θέατρο» που παίζαμε εκείνους τους μήνες πήγε να καταρριφθεί από αυτό το σχόλιό του. Μου είπε τότε η μάνα μετά από αυτό που είδε: «Γι’ αυτό παντρεύεστε; Γι’ αυτό δεν μου λέτε τι έχω; Πόσο καιρό έχω ακόμα;». Η αναμονή του γάμου ήταν η μόνη χαρά που είχε και της την πήρε.

Καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων, τους σεβόμουν πάντα, αλλά θα ήθελα να μη συνοδεύουν οι κάμερες την πομπή εκείνη την ημέρα.»