GOSSIP

Tom Hollander: Επταψήφιο μπόνους στάλθηκε λόγω συνωνυμίας στον... Spiderman

Tom Hollander: Επταψήφιο μπόνους στάλθηκε λόγω συνωνυμίας στον... Spiderman

Ηθοποιός έλαβε λογω συνωνυμίας το μπόνους που προοριζόταν για τον ηθοποιό που υποδύεται στον Άνθρωπο - αράχνη

Τι θα συμβεί αν ξαφνικά δείτε στον τραπεζικό λογαριασμό σας ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό;

Πιθανότατα θα αναζητήσετε τον αποστολέα, εκτιμώντας πως πρόκειται για λάθος.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του σταρ του The White Lotus, Tom Hollander, ο οποίος έλαβε αστρονομικό ποσό, το οποίο όμως προοριζόταν για τον ηθοποιό του Spiderman, Tom Holland.

Μιλώντας στον οικοδεσπότη του Late Night, Seth Meyers, ο Hollander είπε: «Ήμασταν με τους ίδιους πράκτορες για λίγο και οι άνθρωποι στο λογιστήριο μπερδεύτηκαν. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ξέρετε ότι ήμουν εδώ πρώτα, αλλά είναι εξαιρετικά διάσημος», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Εξηγώντας πώς ανακάλυψε την κατά λάθος πληρωμή, όταν ελέγχοντας κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης που παρακολουθούσε το email του είδε ξανφικά ένα δελτίο πληρωμής με την ένδειξη "Box office bonus for The Avengers".

«Ήταν ένα εκπληκτικό χρηματικό ποσό. Δεν ήταν ο μισθός του. Ήταν το πρώτο του μπόνους εισιτηρίου. Όχι ολόκληρο το μπόνους εισιτηρίου, το πρώτο. Και ήταν περισσότερα χρήματα από ό,τι είχα δει ποτέ. Ήταν ένα επταψήφιο ποσό." είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ παρόμοια ονόματα μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση, έχουν συμβεί ακόμη περισσότερες μπερδέματα όταν δύο διασημότητες έχουν το ίδιο όνομα.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο φυσικός Μπράιαν Κοξ και ο ηθοποιός Μπράιαν Κοξ είπαν στο BBC πώς τα ονόματά τους έχουν προκαλέσει σύγχυση.

Μάλιστα όπως είπαν συχνά φτάνουν κάπου για να διαπιστώσουν ότι οι άνθρωποι περίμεναν «τον άλλον» Μπράιαν Κοξ.

Ο φυσικός Κοξ είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει διαφορετικό όνομα όταν ένα ξενοδοχείο του είπε ότι το σύστημά τους δεν μπορούσε να χειριστεί δύο ξεχωριστές κρατήσεις με το ίδιο όνομα.