GOSSIP

Ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη: Διαψεύδει την φήμη για τον τραυματισμό του τραγουδιστή

Ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη: Διαψεύδει την φήμη για τον τραυματισμό του τραγουδιστή

Είχε δημοσιευτεί πως ο Νότης Σφακιανάκης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο Νότης Σφακιανάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έναν τραυματισμό που του συνέβη στο σπίτι του, γεγονός που διαψεύδει ο ανιψιός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη μίλησε στο «Πρωινό» όπου και διέψευσε κατηγορηματικά τον τραυματισμό και την εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Παράλληλα, το νοσοκομείο που είχε αναφερθεί στο δημοσίευμα δεν είχε καμία εισαγωγή με το όνομα του τραγουδιστή.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, είπε: «Η συγκεκριμένη είδηση βγήκε από ένα site το οποίο δεν είναι πάρα πολύ γνωστό πριν από 8 μέρες και εγώ μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω με κάποιους γνωστούς συνεργάτες, γιατί το να βρεις τον Νότη Σφακιανάκη στο τηλέφωνο είναι δύσκολο, αφού αλλάζει τον αριθμό του και δεν το σηκώνει. Στενοί του συνεργάτες δεν γνώριζαν τίποτα και περίμεναν μάλιστα να μάθουν από εμάς τους δημοσιογράφους. Χθες το βράδυ μίλησα με τον ανιψιό του Νότη, ο οποίος είναι ένα από τα λίγα άτομα της οικογένειας που μιλάει με τον τραγουδιστή και μου έδωσε την άδεια να διαψεύσω κατηγορηματικά αυτή την είδηση ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο δεν έχει χτυπήσει και είναι πολύ καλά στην υγεία του».

Στη συνέχεια για την ενδεχόμενη επιστροφή του τραγουδιστή: «Είναι ένα διάστημα που βρίσκεται σε μία περισυλλογή, ο Νότης βγαίνει, κάνει τη ζωή του και δεν τίθεται θέμα επιστροφής, αν βγει θα το ανακοινώσει ο ίδιος. Για να ενεργοποιηθεί στην πίστα πρέπει να φτιάξει ορχήστρα την οποία δεν έχει, να μπει να γράψει τραγούδια, άρα μιλάμε για τουλάχιστον ενάμιση δύο χρόνια μετά».