GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μεξικό και «ρίχνει» το Instagram (pics)

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μεξικό και «ρίχνει» το Instagram (pics)
Instagram

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μερικές ακόμα φωτογραφίες της από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μεξικό

Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μεξικό δημοσίευσε στο instagram η Ιωάννα Τούνη.

Η διάσημη Ελληνίδα influencer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει ξαπλωμένη σε μια παραλία, φορώντας ένα φούξια μπικίνι.

Η Ιωάννα έχει ανεβάσει κι άλλες φωτογραφίες - το προηγούμενο διάστημα - από το ταξίδι που έκανε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, στην Τουλούμ.

Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Η ινφλουένσερ μίλησε με συγκίνηση για την περίοδο που έμαθε ότι είναι έγκυος και η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

«Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήταν κάτι που ήρθε ξαφνικά και είναι δώρο σταλμένο από τον θεούλη γιατί για εμένα ήταν μία δύσκολη μεταβατική περίοδος στην οποία είχε φύγει μόλις η μανούλα μου» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Ήταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μία ζωή και έρχεται μία νέα. Επειδή είμαι μοναχοκόρη και έχω μεγαλώσει μόνη, με το που «έφυγε» η μητέρα μου έλεγα ότι: μαμά δεν θέλω να είμαι μόνη και να έχω οικογένεια. Και τσουπ σκάει το κουτσουβελάκι και λέω δες τη μαμά τώρα την πονηρή. Για εμένα ήταν πάντως θείο δώρο» είπε συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα κορίτσι... Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι μόνο που δεν έκλαψα»

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι ήθελε κορίτσι και όχι αγόρι και όταν έγινε το πάρτι αποκάλυψης φύλου μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.

«Κάναμε το πάρτι αποκαλύψης για το φύλο του μωρού γύρω στους πέντε μήνες με τεσσεράμισι. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου, η Λένια... Ήμουν πεπεισμένη ότι έχω κορίτσι γιατί ήθελα κορίτσι εγώ στο μυαλό μου. Πήρε αυτή τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου, έκανε δηλαδή την επαφή και της είπα Λένια είσαι υπεύθυνη εσύ για να οργανώσεις το πάρτι αποκάλυψης φύλου μαζί με τους κολλητούς», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Παίρνει λοιπόν η Λένια τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου και λέει κλαίγοντας: "Γιατρέ είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι", γιατί εγώ ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι. Και λέει η γιατρός: "Το βλέπω, νατο, το βλέπω!" Τελικά γίνεται το πάρτι αποκάλυψης φύλου και εγώ μόνο που δεν έκλαψα, ο Δημήτρης ήταν μες στην καλή χαρά! Δεν υπάρχει όμως… Με τον γιο μου πεθαίνω! Δεν το συγκρίνω το συναίσθημα, είναι ο άντρας της ζωής μου, τα μάτια μου είναι στον γιο μου, είμαι τόσο χαρούμενη που τον έχω.... Ακόμα και η κούραση μου φεύγει σαν καπνός, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!», πρόσθεσε η ινφλουένσερ.