GOSSIP

Miley Cyrus: H αποκαλυπτική φωτογραφία της μετά τον θρίαμβο στα Grammy

Miley Cyrus: H αποκαλυπτική φωτογραφία της μετά τον θρίαμβο στα Grammy

Ποζάρει προκλητικά απένταντι στον φακό η θριαμβεύτρια των Grammy

Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου ποζάρει με μία αποκαλυπτική εμφάνιση, φαίνεται πώς γιόρτασε η Μiley Cyrus, τον θρίμαβό της στα βραβεία Grammy.

H 31χρονη τραγουδίστρια φορώντας ένα σύνολο του οίκο Yves Saint Laurent παίζει με τον καθρέφτη και αναδεινύει σιλουέτα και ρούχα...

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Η 31χρονη Miley Cyrus και ο 25χρονος Morando συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά το 2021 μετά από ένα ραντεβού στα τυφλά, όπως αποκάλυψε.

«Μας έστησαν ραντεβού στα τυφλά», είπε η 30χρονη ποπ σταρ για την γνωριμία της με τον 24χρονο σύντροφό της, με τον οποίο έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci “Love Parade” στο Λος Άντζελες.

«Βασικά, ήταν στα τυφλά για εμένα αλλά όχι τόσο για εκείνον. Σκέφτηκα, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να φύγω», εξήγησε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ποπ σταρ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον ντράμερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με ήχο κλήσης το τραγούδι του Erykah Badu “Tyrone” με τη Cyrus να λέει «το αποκαλώ το σέξι ringtone του αγοριού μου».

Η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στα Grammy του 2024, όπου η Miley Cyrus κέρδισε τον δίσκο της χρονιάς για το «Flowers».

Το comeback της Miley Cyrus ήταν εντυπωσιακό, καθώς σάρωσε τα charts και τις ψηφιακές πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο με το «Flowers», το οποίο την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας του βρέθηκε στο #1 του Billboard Hot 100, πετυχαίνοντας έτσι την 2η Νο.1 επιτυχία της καριέρας της μετά το «Wrecking Ball», παραμένοντας μάλιστα στην κορυφή για 8 εβδομάδες.