GOSSIP

Ελευθερία Ελευθερίου: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Ελευθερία Ελευθερίου: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Γιατί διακόπηκε η συνεργασία Τριαντάφυλλου – Ελευθερίας Ελευθερίου 

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν από λίγες ημέρες.

Ο τραγουδιστής σχολίασε το θέμα από την πλευρά του στους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί να έχει καλή σχέση με την πρώην συνάδελφό του, ενώ η σύμβαση που είχε συνάψει η ίδια με την επιχείρηση αφορούσε από την αρχή ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega ο πραγματικός λόγος που η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα ήταν η σημαντική μείωση που δέχτηκε στον μισθό της.

«Μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί με έναν άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στην Ελευθερία Ελευθερίου και μου μετέφερε το εξής: Έγινε από τον επιχειρηματία στην Ελευθερία μία μείωση μεγάλη, στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, όποιος έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Αυτό έχει συμβεί. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ισχυρίστηκε ότι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο που ήλπιζε η Ελευθερία Ελευθερίου από τον Τριαντάφυλλο να πάρει μία θέση και να την υποστηρίξει, με τους συνεργάτες της να διαφωνούν.

Τριαντάφυλλος: Απαντά για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους

Το πρωί του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν από κοινού.

«Τίποτα δεν έγινε, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι», δηλώνει ο Τριαντάφυλλος στα τηλεοπτικά συνεργεία, σημειώνοντας ότι δεν θα ασχοληθεί με οτιδήποτε γράφεται για τον ίδιο στα social media.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;», σχολιάζει ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι sold-out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν», τονίζει ο Τριαντάφυλλος.

«Εγώ πριν λίγο μίλαγα μαζί της. Ρωτήστε τον επιχειρηματία. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο από κανέναν», ξεκαθαρίζει ο Τριαντάφυλλος στους ρεπόρτερ.