GOSSIP

Ζιζέλ και προπονητής ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε: «Ένα βαθιά ερωτευμένο ζευγάρι»

Ζιζέλ και προπονητής ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε: «Ένα βαθιά ερωτευμένο ζευγάρι»

Πηγές ανέφεραν πως η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε «Βγαίνουν διακριτικά από το καλοκαίρι».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο προπονητής ζίου-ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε είναι «βαθιά ερωτευμένοι» σύμφωνα με πηγές, με τους ίδιους να εθεάθησαν να φιλιούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι. Μια πηγή στην Page Six δήλωσε ότι το ζευγάρι μένει τακτικά μαζί.

Το σούπερ μόντελ είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Vanity Fair τον Μάρτιο του 2023 για τις φήμες ότι βγαίνει με τον Βαλέντε: «Είναι ο δάσκαλός μας και, το πιο σημαντικό, είναι ένα άτομο που θαυμάζω και που εμπιστεύομαι. Είναι τόσοκαλό να έχω αυτού του είδους την ενέργεια, να έχω τα παιδιά μου γύρω μου αυτού του είδους την ενέργεια».

Ο Βαλέντε φωτογραφίζεται τακτικά με την Ζιζέλ και τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών ταξιδιών στην Κόστα Ρίκα, καθώς και στη γενέτειρα τους, τη Βραζιλία, από τότε που ανακοινώθηκε το διαζύγιό της από τον πρώην αστέρα του NFL, Τομ Μπρέιντι, τον Οκτώβριο του 2022.

Μια άλλη πηγή επέμεινε ότι η συζήτηση περί «αγάπης» είναι πρόωρη και πρόσθεσε: «Βγαίνουν διακριτικά από το καλοκαίρι».

Αλλά ο Βαλέντε έχει επίσης πάει με την Ζιζέλ για διακοπές με την οικογένειά της και τους έχουν φωτογραφήσει να κάνουν paddle board, βόλτες στην παραλία, τζόκινγκ, να ιππεύουν άλογα και να πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο, καθώς και ο Βαλέντε έχει φωτογραφηθεί να παίρνει το μοντέλο από το αεροδρόμιο.

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ζιζέλ και του Μπρέιντι, ο Βαλέντε ήταν μαζί της και με τα παιδιά της σε ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα.

Αλλά μια πηγή δήλωσε τότε στο People: «[Ο Χοακίμ] και τα δύο αδέρφια του είναι οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών της Ζιζέλ και των παιδιών. Δεν βγαίνουν ραντεβού».
Πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν ότιτο ζευγάρι έχει «συναισθηματική σχέση» αφού γνωρίστηκαν πριν από χρόνια. Επιπλέον, πηγές που γνωρίζουν το μοντέλο είχαν προηγουμένως επιμείνει ότι δεν ήταν μαζί.

Η Ζιζέλ δημοσίευσε μάλιστα μια αινιγματική ατάκα στο Instagram αφού είχε φωτογραφηθεί με τον εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου πριν από σχεδόν έναν χρόνο που έγραφε: «Όλα όσα ακούμε είναι μια γνώμη, όχι ένα γεγονός. Όλα όσα βλέπουμε είναι μια προοπτική, όχι η αλήθεια».

Το ζευγάρι φωτογραφιζόταν τακτικά καθ' όλη τη διάρκεια του 2023.
Μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι φέρεται να είναι μαζί για τουλάχιστον έναν χρόνο, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να φεύγει ο ένας από το σπίτι του άλλου και να βγάζουν βόλτα το σκύλο της.

Η Ζιζέλ δήλωσε επίσης στο Vanity Fair πέρυσι για τις φήμες σχετικά με τον Βαλέντε: «Νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε... Είμαι τόσο ευγνώμων που γνωρίζω όλους [τους αδελφούς Βαλέντε], γιατί όχι μόνο με βοήθησαν και βοήθησαν τα παιδιά μου, αλλά έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι, και ο Χοακίμ ειδικά».

Αφού το 43χρονο μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl το 2022, δημοσίευσε ένα Instagram Story λέγοντας: «Η προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι τα παιδιά μας, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά».