GOSSIP

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ» - «Δέχθηκα σωματική βία από αστυνομικούς»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ» - «Δέχθηκα σωματική βία από αστυνομικούς»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την σύλληψη του μετά από διαπληκτισμό στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αιγάλεω και μετά στο γραφείο του εισαγγελέα έπειτα από διαφωνία που εξελίχθηκε σε αντιδικία με υπαλλήλους του δασαρχείου για ένα σπίτι που έχει ο ηθοποιός στο Πόρτο Γερμενό.

Ο ηθοποιός που είναι καλά στην υγεία του αλλά ταλαιπωρημένος από την κράτηση του μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην τηλεόρασης του Alpha για την περιπέτεια του και όπως υποστήριξε ο ίδιος υπέστη σωματική βία από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, αφότου μετέβη ο ίδιος στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να διευθετήσει ζήτημα με ένα οικόπεδο που έχει στην κατοχή του και έχει χαρακτηριστεί δασικό, ενώ έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι και υπάρχει οφειλή ύψους 80.000 ευρώ.

«Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος. Γνώρισα ανθρώπους στο σώμα που βγάλαμε φωτογραφίες, μιλήσαμε, κάποιοι άλλοι βγάλανε τα απωθημένα τους… Ένιωσα περίεργα, σαν να παίζω θέατρο, ότι ήταν μέρος μιας παράστασης, ένα σκηνικό. Από την άλλη ένιωσα και την πίεση ενός ανθρώπου, που πέρα από την επωνυμία και το παιχνίδι, είναι ένας Σταμάτης, ο οποίος ζει μια αδιέξοδη ιστορία, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μου. Μια αδιέξοδη ιστορία που πρέπει να λυθεί. Αντιφατικά συναισθήματα, όπως και τώρα», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην τηλεόραση του Alpha.

«Στο κρατητήριο τα πράγματα ήταν οξύμωρα. Δεν μπορώ να πω ότι μου φέρθηκαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένιωσα σαν να παίζω θέατρο αλλά ένιωσα και πίεση. Είμαι ένας Σταμάτης που ζει μία αδιέξοδη ιστορία», πρόσθεσε.

«Νοσηλεύτηκα στο ψυχιατρείο… Έχω αποκτήσει μια φιλία με τον ψυχίατρό μου, που με βοηθά πάντα να μην ξεπερνώ τα εσκαμμένα… Έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια όταν άρχισα να χάνω το νόημα της ζωής, σκοτείνιασε ο κόσμος μου… Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, ερχόταν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό μου, σκεφτόμουν τι νόημα έχει αυτή η ζωή… Έμπαινα σε μια καταθλιπτική σκοτεινή κατάσταση», είπε.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός αφότου αφέθηκε ελεύθερος μίλησε στον Alpha για την κράτησή του και τις εξελίξεις με το πρόστιμο του Δασαρχείου και της Πολεοδομίας για το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Έφεραν την αστυνομία και μου στραμπούλιξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλίξει το χέρι; Δεν κατάλαβα, γιατί; Έχω τα σημάδια της χειροπέδας εδώ. Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.