GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και τα τρία φαγητά που μαγείρεψε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και τα τρία φαγητά που μαγείρεψε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξακολουθεί να μένει ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο της καθημερινότητάς της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πριν από λίγες ημέρες διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο αποκάλυψε στους δημοσιογράφους την εγκυμοσύνη της μοιράστηκε στα social media τα φαγητά που μαγείρεψε για την οικογένεια της.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό», είχε αναφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα.

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να μένει ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο της καθημερινότητάς της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της προκειμένου να ετοιμάσει τρια διαφορετικά γεύματα.