GOSSIP

Κόλαφος ο Κότσιρας κατά Δρούτσα: Όταν λέμε το «τα» τρεις φορές, κινδυνεύουμε με μήνυση

Κόλαφος ο Κότσιρας κατά Δρούτσα: Όταν λέμε το «τα» τρεις φορές, κινδυνεύουμε με μήνυση

Νέα κόντρα στον καλλιτεχνικό χώρο μεταξύ Κότσιρα - Δρούτσα

Tις αντιδράσεις που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό με αφορμή την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και το «τα τα τα» της Εύης Δρούτσα σχολίασε ο Γιάννης Κότσιρας.

Οι κόντρες ξεκίνησαν ότι η Εύη Δρούτσα, που είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα που περιέχει τη φράση «τα τα τα», θέλησε να σχολιάσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της αφού θεωρεί πως έκλεψαν τη συγκεκριμένη φράση από το κομμάτι της.

Παίρνοντας θέση στο θέμα ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τις δηλώσεις της κα. Δρούτσα λέγοντας χαρακτηριστικά:«Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση».

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Είναι αντιγραφή»

Ο νεαρός τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας όταν ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο στίχο είπε: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή των δημιουργών του τραγουδιού από το εύρημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν βγει 2-3 τραγούδια που είναι ακριβώς ίδια. Μουσικά δεν είναι αντιγραφή, είναι ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό και είναι πρόταση να πάμε με αυτό στη Eurovision, αλλά ο στίχος είναι φανερό ότι είναι αντιγραφή».

«Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούν νομικά, αλλά νομίζω ότι οι δημιουργοί θα τα βρούνε. Το τραγούδι δεν μου ανήκει, είναι των δημιουργών. Εγώ είμαι χαρούμενος που έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι», πρόσθεσε.

«Αν είχαμε πάει στη Eurovision με το δικό μου, πάλι θα το τραγουδούσε όλη η Ευρώπη. Ας το κάνει τώρα η Μαρίνα», είπε.