GOSSIP

Νίκος Αναδιώτης: «Ας στηρίξουμε την πατροπαράδοτη οικογένεια»

Νίκος Αναδιώτης: «Ας στηρίξουμε την πατροπαράδοτη οικογένεια»

Ο Νίκος Αναδιώτης μιλάει για την απόφαση να «κατέβει» στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νίκη» αλλά και τη σημασία που έχει για εκείνον η πατροπαράδοτη οικογένεια με μητέρα και πατέρα

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης στην εφημερίδα Secret όπου μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κόμμα ΝΙΚΗ αλλά και τα «πιστεύω» που τον οδήγησαν σε αυτή την πολιτική επιλογή.

Τι θα θέλατε να αλλάξετε στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα για το οποίο θα παλέψετε εάν εκλεγείτε;

Και σε αυτή την περίπτωση θα σας απαντήσω με ένα σύνθημα που ακούω συχνά να χρησιμοποιούν στη ΝΙΚΗ και ιδιαίτερα ο κ. Νατσιός. «Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από Παιδεία και παιδιά». Θέλω να προστατέψουμε τις αθώες παιδικές ψυχές και να δούμε τις γειτονιές να ξαναγεμίζουν από παιδιά που θα παίζουν μπάκα και δεν θα είναι κολλημένα στις οθόνες υπολογιστών και τάμπλετ. Παιδιά που θα αγαπούν το βιβλίο και τη μάθηση και δεν θα τρέφονται με τον μηδενισμό που τους προσφέρει ο τρόπος ζωής μας. Επίσης θέλω να δω τους ανθρώπους της βιοπάλης να αποκτήσουν ξανά το χαμόγελο που έχουν χάσει. Τέλος θέλω όσο μπορώ να βοηθήσω να βρούμε ως χώρα τον προσανατολισμό μας στον τομέα του πολιτισμού.

Ποια είναι η γνώμη σας για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών;

Πιστεύω ότι τα παιδιά δικαιούνται να μεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον με πατέρα και μητέρα όπως δείχνουν και σοβαρές επιστημονικές έρευνες. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δύο γονείς. Χρειάζονται ρόλους, πρότυπα, συμπεριφορές όπως τα όρισαν οι φυσικοί νόμοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερούμε από τα παιδιά το δικαίωμα να πουν μαμά ή μπαμπά. Άλλοι πράγμα οι δυσκολίες της ζωής να οδηγήσουν εκεί, άλλο να μην τηρούν οι άνθρωποι σωστά τους διακριτούς ρόλους που έχουν ως πατέρας ή μητέρα και άλλο ο νομοθέτης να νομιμοποιεί μια τραυματική έλλειψη και να την αποδέχεται εξαρχής ως φυσιολογική. Δεν έχω συναντήσει κανέναν που να θέλει ο ίδιος να μεγαλώσει χωρίς πατέρα ή μητέρα. Ας στηρίξουμε την πατροπαράδοτη οικογένεια και έχουμε να ωφεληθούμε πολλά ως πρόσωπα, ως κοινωνία και ως λαός από αυτό.