GOSSIP

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη χαμογελαστή για ψώνια με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη χαμογελαστή για ψώνια με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον εντοπίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια επίσκεψη στο αγαπημένο της κατάστημα αγροτικών προϊόντων στο Ουίνδσορ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε «ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής», καθώς κάνει τα πρώτα βήματα προς την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το κατάστημα αφού παρακολούθησε τα παιδιά τους να αθλούνται.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ φέρονται να εθεάθησαν σε ένα από τα αγαπημένα τους σημεία, περίπου ένα μίλι από το Adelaide Cottage τους, στο Γουίνδσορ το Σάββατο, αφού παρακολούθησαν τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ 10 ετών, τη Σάρλοτ 8 ετών και τον Λούις 5 ετών, να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η πληροφορία αυτή έρχεται ως απάντηση στο βρετανικό κοινό που ανησυχεί όλο και περισσότερο για την υγεία της πριγκίπισσας εν μέσω πολλών εικασιών για την άγνωστη κατάστασή της.

Αν και δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, τηρώντας το αίτημά τους για ιδιωτικότητα καθώς η Κέιτ αναρρώνει, η αναφερόμενη εμφάνισή τους είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι κάνει τα πρώτα της βήματα προς την επιστροφή στις επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις.

Η δημόσια εμφάνιση αυτή της Κέιτ Μίντλετον έρχεται μετά τις αναφορές των κυριακάτικων εφημερίδων της Βρετανίας ότι η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις της δεν αναμένεται πριν τις 17 Απριλίου, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των παιδιών της, ωστόσο δεν είναι απίθανο να συνοδεύσει την οικογένειά της και στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Σε ρεπορτάζ στους Sunday Times φίλος του πριγκιπικού ζεύγους υποστήριξε ότι η Κέιτ είναι ανοιχτή στο να συζητήσει για το πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, όχι όμως με κάποια επίσημη δήλωση.

«Μπορώ να φανταστώ την πριγκίπισσα ίσως να συζητά την ανάρρωση της ενώ θα βρίσκεται έξω σε κάποια υποχρέωση. Αν θα το έκανε, έτσι θα το έκανε», είπε συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει βιασύνη. Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα της Ουιλίας έχει σοκαριστεί από την αναταραχή που προκάλεσε η επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Ημέρα της Μητέρας.