GOSSIP

Χατζίδου: Επέστρεψε στο πλατό μετά το ατύχημα που είχε - Τι συνέβη

Χατζίδου: Επέστρεψε στο πλατό μετά το ατύχημα που είχε - Τι συνέβη

«Γλίστρησα στα σφουγγαρισμένα», εξήγησε η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στο πλατό του «Breakfast@Star» έπειτα από τον τραυματισμό που είχε και την ανάγκασε να λείψει για λίγο καιρό από την εκπομπή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι πάλι εδώ, ναι επέστρεψα! Δεν έχω συνέλθει ακόμα 100% , θέλει λίγο χρόνο, αλλά είμαι τόσο καλά ώστε να έρθω και να γίνει χαμός» είπε αρχικά το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου.

«Αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν μεγαλύτερες δυσκολίες, το θέμα είναι να έχουμε το σθένος να τα αντιμετωπίζουμε όλα, τη δύναμη και ανθρώπους να έχουμε δίπλα μας, που μας βοηθάνε, κι εγώ έχω τον καλύτεροι» τόνισε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές. Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είσαι πολύ γενναία, φαίνομαι πολύ μικρός μπροστά σου».

Η παρουσιάστρια εξήγησε, τι ακριβώς της συνέβη: «Παιδιά στα σφουγγαρισμένα στο σπίτι. Έφαγα μια γλίστρα στον διάδρομο. Έπεσα με τον αγκώνα, ακούω ένα κρακ στον αυχένας μου που έχω και ευαισθησία. Δεν δώσαμε σημασία εκεί αλλά στον αγκώνα, μην έχει σπάσει, αλλά μέσα σε ένα 24ωρο, βγήκε το θέμα στον αυχένα».