GOSSIP

Σταμάτης Γονίδης: Το τραγούδι της Eurovision είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει

Σταμάτης Γονίδης: Το τραγούδι της Eurovision είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για τα παιδιά του, το πρόβλημα υγείας του και τη Eurovision

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για την οικογένειά του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις και το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «MEGA» την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

«Τα παιδιά μου είναι η καψούρα μου και ως πάππους παίζω με τα εγγόνια μου. Δόξα τω Θεώ, ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια η απώλεια που μου στοίχισε ήταν του πατερά μου», είπε.

Σχετικά με το «Ζάρι», ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε: «Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο. Η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες, έχει ένα δικό της στυλ, έχει δικές της απόψεις για τα πράγματα γύρω της. Έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της και έχει μυαλό ξυράφι, είναι γάτα με πέταλα και πιστεύω ότι θα είναι μέσα στα καλύτερα που θα βγουν».

Για τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις απάντησε: «Μα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν με ενοχλεί το ότι είμαι παππούς το ότι έχω 3 κορίτσια και 4 εγγόνια, αυτό είναι ευτυχία στη ζωή. Απλά είναι άσχημο και ενοχλητικό κάπως να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα της δουλειάς».

«Κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο "Πώς να ξεχάσω". Στον ελεύθερο χρόνο μου μ' αρέσει να γραφώ ή να ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω. Μια φορά, έκανα έκθεση ζωγραφικής για κάποια παιδάκια με προβλήματα υγείας και τα χρήματα πήγαν σε εκείνα», πρόσθεσε.