GOSSIP

Σάττι: «Μαρινάρα πάμε να τους δείξουμε πώς γίνεται» - Τα εγκωμιαστικά σχόλια στο twitter

satti
YouTube

Eurovision: Το βίντεο που ανέβηκε δείχνει την unplugged εκδοχή του κομματιού, με ζωντανή ορχήστρα.

Την πρώτη unplugged εκτέλεση του τραγουδιού «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στον διαγωνισμό ανάρτησε το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, τη Μαρίνα Σάττι συνοδεύουν μουσικά, ένα κλαρίνο, τουμπερλέκι, ζουρνάς και άλλα όργανα.

Ωστόσο, τη διαφορά κάνει το τσιφτετέλι της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι ξεκινά να χορεύει τσιφτετέλι, με τα σχόλια στο YouTube να είναι αποθεωτικά. «Μαρινάρα πάμε να τους δείξουμε πώς γίνεται» σχολιάζει κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει «Μαρίνα, φέρε τη νίκη πίσω στην Ελλάδα». Το βίντεο συγκεντρώνει και εκατοντάδες σχόλια από το εξωτερικό με πολλούς να δηλώνουν την υποστήριξή τους στην ελληνική συμμετοχή.


Ο διαγωνισμός

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.