GOSSIP

Αναστασία: «Στον χώρο υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»

Αναστασία: «Στον χώρο υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στην Eurovision, αλλά και για την προσωπική της ζωή

Η Αναστασία πήγε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 15/4. Η τραγουδίστρια, που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πίστες μίλησε για την καριέρα της.

«Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, συζητάμε ο ένας για τον άλλον χωρίς λόγο. Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, στα πόδια όπου θες. Τον πρώτο χρόνο γελούσα και μου έλεγαν όλα είναι καλά μέχρι να ενοχλήσεις. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν, κοιτάω μόνο τη δουλειά μου. Όλα είναι να μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς. Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά νερά. Τη μια ημέρα ήμουν στο σπίτι μου στα Μέγαρα και την άλλη μέρα έπεσα στον Τιτανικό», είπε αρχικά η Αναστασία.

Για το διαζύγιο των γονιών της η Αναστασία εξομολογήθηκε: «Οι γονείς μου έχουν χωρίσει και μένω μαζί με την μητέρα μου. Μίλησα πρόσφατα για αυτό σε μια συζήτηση και παραδέχτηκα ότι με επηρέασε. Αντιλήφθηκα ότι με επηρέασε όταν είδα ότι έχω μεγάλη ανάγκη από αγάπη. Σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω δεν κάθομαι να σκεφτώ κακοπροαίρετα, πέφτω με τα μούτρα. Μετά γυρίζω σπίτι μου και μετά νιώθω ότι είμαι άδεια, νιώθω ότι έχω δώσει τα πάντα».

Όσον αφορά τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Αναστασία σχολίασε: «Τα συναισθήματά μου για την Μαρίνα είναι τα καλύτερα. Για εμένα δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή φέτος, από τη Μαρίνα Σάττι. Για εμένα είναι καλλιτεχνάρα, το τραγούδι είναι πολύ έξυπνο, οπότε είμαι σίγουρη για την επιτυχία της».