GOSSIP

Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: Ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο

Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα: Ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο

Το σχόλιο της Δανάη Μπάρκα για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις ευρωεκλογές 

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Δευτέρας (22/4) σχολίασαν το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην ατάκα του γνωστού δημοσιογράφου για την ηλικία της, κίνηση που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια του MEGA.

«Ενώ δεν συμφωνώ με πάρα πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα και έχω εντοπίσει ότι δεν είμαι από τις… αδυναμίες του, εμένα λίγο όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και υπερθεματίζουμε όλοι στα social media σε σημείο οριακά ανθρωποφαγικό δεν με βρίσκει σύμφωνη», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Το να τον στήνουμε τώρα στη γωνία – ακόμα κι αν το έχει κάνει ο ίδιος στο παρελθόν για κάποιους ανθρώπους – δεν μου αρέσει να το βλέπω, γιατί γινόμαστε κάτι που δεν θα μας άρεσε να μας το κάνουν. Ενώ συμφωνώ με τη Μπέττυ απόλυτα σε αυτό που είπε για την ηλικία και την καριέρα, το να στήνεται ένας άνθρωπος στον τοίχο, νιώθω ότι ξεχνάμε την ανθρωπιά μας», συμπληρώνει η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη».

«Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει την ευθύνη των όσων έχει δηλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Η διαγραφή όμως άργησε να γίνει. Για κάποιους ανθρώπους ίσως να μην έπρεπε καν να είναι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο», επισήμανε η Δανάη Μπάρκα αμέσως μετά, με τον Άρη Καβατζίκη να παρατηρεί από την πλευρά του: «Εγώ για ακόμη μια φορά θα πω ότι η τηλεόραση κάνει τη δουλειά της, όλοι συζητάμε τα θέματα της επικαιρότητας αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Παπανώτας δεν φέρει καμία ευθύνη αλλά όλη την ευθύνη την έχει το κόμμα».

«Το να στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.