Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Δεν μου λείπει καθόλου η TV»

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε η γνωστή ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιάστρια Δήμητρα Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας...

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε η γνωστή ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιάστρια Δήμητρα Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας τα προσωπικά και τηλεοπτικά πράγματα. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για την τηλεόραση, η Δήμητρα Παπαδοπούλου απάντησε:
«Από την τηλεόραση με ενδιαφέρει ο μπακαλιάρος σκορδαλιά. Μου αρέσει να βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ».
Ενώ συνέχισε τονίζοντας πως δεν της λείπει η τηλεόραση καθόλου. Αποκαλυπτική, ως προς την σειρά «Οι απαράδεκτοι», που όπως τόνισε υπήρξε αφορμή για κόντρα, αφού τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και το Mega είχαν δείξει ενδιαφέρον για την μετάδοση.

Σε ερώτηση εάν αληθεύουν οι πληροφορίες για remake των Απαράδεκτων:
«Οι Απαράδεκτοι δεν θα μπορούσαν να ξαναγίνουν. Πως θα μπορούσαν να γίνουν?».
Αν έπρεπε να συγκρίνει ανάμεσα σε «Απαράδεκτους» και «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς» θα επέλεγε τους πρώτους ως πιο αγαπημένο πρόγραμμα.
«Οι Απαράδεκτοι μου άρεσαν περισσότερα. Ήταν ολότελα δικό μου. Είναι μία αναπόληση στο παρελθόν με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ και αρκετά συναισθηματικό». Για την καθημερινότητα της είχε να πει:
«Ξυπνάω κάθε μέρα γύρω στην μία, στο τσακίρ κέφι στις τρεις το μεσημέρι. Βλέπω Μενεγάκη, γιατί κολλάω με τα μαλλιά και την ομορφιά της. Αλλά από θεματολογία δεν κολλάω». Βλέπει Ράδιο Αρβύλα, γιατί της θυμίζει το χιούμορ των φίλων και των φοιτητικών της χρόνων, ενώ ο Λαζόπουλος θυμίζει περισσότερο το χιούμορ της οικογένειας της. Αυτή την περίοδο εργάζεται στο θέατρο Χώρα, όπου ανέβηκε το έργο της: «H σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη». Θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Λεκάκη και Κλέωνας Γρηγοριάδης.

Πηγή: gossip-tv