Τίτλοι τέλους για Λιβιεράτο - Αδάμ

Ετοιμάζεται για μετακόμιση ο Λάμπης Λιβιεράτος παρόλο που προσπάθησε...

Ετοιμάζεται για μετακόμιση ο Λάμπης Λιβιεράτος παρόλο που προσπάθησε σκληρά να μην συμβεί αυτό. Τελικά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες και ψάχνει για καινούριο κοντά σε αυτό που μένει ήδη η οικογένειά του.

Μετά από τους πρόσφατους καυγάδες και τις επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα που έγιναν γνωστές σε όλους ,το λαμπερό ζευγάρι Λιβιεράτος -Αδάμ , φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κολλήσει το ραγισμένο γυαλί της σχέσης τους .....

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο τραγουδιστής που έκανε τα πάντα για να μην διαλυθεί η οικογένειά του ,τελικά μετακομίζει σε άλλο σπίτι για το καλό το δικό του και της ψυχικής ισορροπίας όλων των μελών της οικογένειας, φέρεται να έχει πει σε ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος.

Παρόλο που η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει μετά τις γιορτές για τις εμφανίσεις του με την Μαρινέλλα τον βοήθησε να ξανασκεφτεί λίγο τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και την σύζυγό του , δε φαίνεται τελικά να βοήθησε τη σχέση τους αλλά την έκανε ακόμη περισσότερο καζάνι που έβραζε όλο και πιο πολύ.

Η απόφασή του να φύγει από το σπίτι πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσει ανασφάλεια στις κόρες του ,τις οποίες υπεραγαπά και η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί και πολύ καιρό μακριά τους. Όμως οι συνεχόμενοι καυγάδες με την Εύη Αδάμ δεν βοηθούν καθόλου στην οικογενειακή τους ηρεμία. Αυτόν τον καιρό μάλιστα ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπαθεί να απουσιάζει όλο και περισσότερο από το σπίτι και να εργάζεται σκληρά προκειμένου να μην βρίσκεται μέσα στο σπίτι και να προκαλεί με την παρουσία του καυγάδες . Οι συνεχόμενες συγκρούσεις ανάμεσα σε εκείνον και την σύζυγό του μάλιστα φαίνεται να κάνουν κακό και στην υγεία του οπότε η απόφασή του να μετακομίσει ήταν μονόδρομος.

Την Παρασκευή θα εμφανιστεί και πάλι στο πλευρό της Μαρινέλλας η οποία τον υπεραγαπά και τον θεωρεί παιδί της γι αυτό και του δίνει κουράγιο ακόμη και αυτή προκειμένου να πάρει τη σωστή απόφαση. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει την διαδικασία της μετακόμισης αλλά όχι του διαζυγίου . Αυτό είναι κάτι που θα ήθελε να αποφύγει προς το παρόν.....