Νέα βίντεο - ντοκουμέντο για την 17χρονη Νικολέτα στην Κρήτη: Έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει

Κρήτη - Στόματα ανοίγουν για την τραγωδία: «Το έλεγε μόνη της ‘εγώ θα αυτοκτονήσω’, κι εγώ της έλεγα τι βλακείες είναι αυτά που λες» 
Νέα βίντεο - ντοκουμέντο για την 17χρονη Νικολέτα στην Κρήτη: Έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει
2'

Πέντε ημέρες μετά από τον τραγικό θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη, η οποία έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Δύο νέα βίντεο έφερε στο φως το Mega.

«Το έλεγε μόνη της ‘εγώ θα αυτοκτονήσω’, κι εγώ της έλεγα τι βλακείες είναι αυτά που λες» είπε η φίλη της στο MEGA. Η δε αδερφή της αποκάλυψε πως όταν η ίδια πήγε στο σχολείο ένα παιδί από το μπαλκόνι της είπε «καλά που αυτοκτόνησε».

Στο πρώτο βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής φαίνεται η Νικολέτα να περπατάει στο δρόμο σε μια διαδρομή 7χλμ από το σχολείο έως το σπίτι.

Το καινούριο βίντεο είναι ένα πιο κοντινό πλάνο και εμφανίζει το κορίτσι στην αρχή της πορείας της.

Σύμφωνα με τον πατέρα ανήλικης μαθήτριας από την παρέα της Νικολέτας, όπως ανέφερε το MEGA, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή είχε ενημερώσει φίλες της πως επρόκειτο θα αυτοκτονήσει.

Επιπλέον δημοσιεύτηκε ένα άλλο βίντεο από σχολική εκδρομή που δείχνει την 17χρονη απομονωμένη.

«Εκείνη δεν ήθελε να μας κάνει παρέα. Την πειράζαμε καμιά φορά που φορούσε φορέματα καμιά φορά», αναφέρθηκε στο Mega που επικαλέστηκε μαρτυρία συμμαθητών της. «Σε όλη την Πράγα πήγαινε μόνη της και πέρυσι στη Θεσσαλονίκη έκανε το ίδιο», είπε η φίλη της.

Ωστόσο η αδερφή της δίνει άλλη διάσταση. «Αυτό που λένε τα παιδιά είναι ψέματα. Όλα γίνονται για το bullying. Η Νικολέτα δεν μιλούσε με αυτά τα άτομα. Ήθελε να διαγραφεί από την κοινή συνομιλία», είπε και πρόσθεσε: «Στην Πράγα δεν ήθελε να πάει μαζί τους, γιατί πίνανε και καπνίζανε. Και δεν ήθελε να πάει με τους άνδρες, γιατί καταλαβαίνει κανείς. Ο καθηγητής δεν κοίταγε καθόλου».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή