Κρήτη: Θρήνος και ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο στη 17χρονη Νικολέτα που έπεσε στο κενό

Κρήτη: Συγκλονισμένος ο Μοχός αποχαιρέτησε την 17χρονη Νικολέτα - Η ΕΛ.ΑΣ θα ερευνήσει τις καταγγελίες της οικογένειας για το μπούλινγκ
Κρήτη: Θρήνος και ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο στη 17χρονη Νικολέτα που έπεσε στο κενό
neakriti.gr
1'

«Ράγισαν και οι πέτρες» στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας που «έσβησε» τόσο πρόωρα. Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν το 17χρονο κορίτσι και το οδήγησαν με δάκρυα στα μάτια στην τελευταία του κατοικία.

Ο αδικοχαμένος άγγελος βρίσκεται πλέον στον παράδεισο και ας επέμεινε τελικά η οικεία Μητρόπολη να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο.

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τις καταγγελίες περί bullying

Στο μεταξύ, μπορεί η οικογένεια να αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας, όμως για το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία.

Την ίδια ώρα ωστόσο, το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου διεξάγει έρευνα σε σχέση με τα όσα έχουν καταγγελθεί τόσο δημόσια όσο και σε καταθέσεις από οικεία πρόσωπα της 17χρονης και ειδικότερα την αδερφή της ότι η Νικολέτα δεχόταν λεκτικό μπούλινγκ στο σχολείο.

Οι αναφορές αυτές αφορούν στην συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών του κοριτσιού.

Σε συνεννόηση με την αρμόδια Εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα σε σχέση με το σκέλος του μπούλινγκ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή