Κρήτη: Οργή συγγενών της 17χρονης για τον Μητροπολίτη - «Ντράπηκε και η ντροπή»

Οργισμένοι οι συγγενείς και οι κάτοικοι που ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου δεν άφησε να διαβαστεί η 17χρονη στην κηδεία της.
Κρήτη: Οργή συγγενών της 17χρονης για τον Μητροπολίτη - «Ντράπηκε και η ντροπή»
1'

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για την 17χρονη Νικολέτα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από πτώση από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Κρήτη. Χθες οι δικοί της άνθρωποι αποχαιρέτησαν την 17χρονη, ωστόσο το τελευταίο αντίο επισκίασε η ενέργεια του Μητροπολίτη που αρνήθηκε να τη «διαβάσει».

Η θεία της 17χρονης ξέσπασε μιλώντας στον Alpha: «Είναι δυνατόν να μην δώσει έγκριση; Τέτοια μαθήτρια; Να μας δώσει το τελειωτικό χτύπημα; Απαράδεκτο. Ήταν ένα ανήλικο παιδί. Στο δικαστήριο δεν δικάζονται αλλιώς οι ανήλικοι; Γιατί δεν έδωσε μια επιείκεια σε ένα ανήλικο παιδί. Ήταν μεγάλο χτύπημα για την οικογένειά μας. Είχαμε ένα χτύπημα, μας έδωσε ο δεσπότης και δεύτερο χτύπημα και μας αποτελείωσε».

«Δεν κηδεύτηκε, είναι πολύ κρίμα. Να αναγνωριστεί επιτέλους ότι και η απελπισία είναι αρρώστια και ήταν κρίμα να μην ψαλεί», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν την 17χρονη.

«Οι κάτοικοι νιώθουν απογοήτευση στο πρόσωπο του δεσπότη, είναι εξαγριωμένοι, έχουν εκφράσει την επιθυμία ότι δεν επιθυμούν να παραβρεθεί ξανά σε καμία εκδήλωση στο χωριό μας», είπε εξαγριωμένος ένας ακόμα κάτοικος.

Οργισμένος κάτοικος είπε επίσης: «Είναι καταδικαστέο, χριστιανοί ορθόδοξοι είμαστε, αυτά δεν μας αρέσουν. Εδώ ψάλλουν τους εγκληματίες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή