GOSSIP

Καταπέλτης η Εβελίνα: Οι πολιτικοί μας έχουν βιάσει!

Καταπέλτης η Εβελίνα: Οι πολιτικοί μας έχουν βιάσει!

Η ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός σε μια συνέντευξη-βόμβα εκτοξεύει τα βέλη της σε πολιτικούς και εκκλησία...


Η Εβελίνα Παπούλια συμμετέχει στην παράσταση που παρουσιάζουν οι Άγαμοι Θύται στο «Βadminton», κάνει πρόβες για τους «Δαίμονες» της Άννας Βίσση που ανεβαίνουν μετά από 20 χρόνια.

Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «News»...

Κεφάλαιο Άγαμοι Θύται και «Δαίμονες»

Οι Άγαμοι Θύται είναι μια ιστορία παλιά, μια αγάπη που έρχεται για τρίτη φορά στη ζωή μου, λόγω της ιδιαίτερης εκτίμησης που τρέφω προς τον εμπνευστή τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη αλλά και γιατί περνάμε καλά με τα παιδιά, γελάμε πολύ με το παρεάκι που αλλάζει κάθε φορά, αλλά στην ουσία μένει ίδιο το ύφος και τα συναισθήματα που υπάρχουν.
Στους «Δαίμονες» από την άλλη, είναι το καινούριο, το πρωτόγνωρο, το διαφορετικό. Το γεγονός ότι δεν έχω ξανασυνεργαστεί με κανέναν από τους συντελεστές της παράστασης.

Πράγμα που μπορεί στην αρχή να με έκανε να νιώθω περίεργα, βρήκα όμως μέσω του σκηνοθέτη της παράστασης τις αναγκαίες ασφαλιστικές δικλίδες για να ανακαλύψω το «κέντρο» μου. Νιώθω σχεδόν σαν μαθήτρια, σαν ένα παιδί που ανακαλύπτει τον κόσμο. Ο Κακλέας με πήγε μερικά χρόνια πίσω με τον τρόπο του, όταν ήμουν στην Αμερική. Είναι ένα πολύ γοητευτικό φλας μπακ.

Ανακαλύπτω τη Βίσση. Για εκείνη βγήκε ο χαρακτηρισμός «θεά». Ο Καρβέλας είναι ιδιοφυής και διαθέτει ταχύτατο μυαλό.

Οι πολιτικοί δεν έχουν τσίπα

Έλλειψη σεβασμού διακρίνει στο επίπεδο της πολιτικής η Εβελίνα. «Όλοι αυτοί στη Βουλή για εμένα είναι αξιοθρήνητοι. Έχουν φάει τόσα λεφτά και έχω την αίσθηση ότι συνεχίζουν και τρώνε. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν κάνει κάτι αλλά ξέρουν και δεν μιλάνε είναι συνένοχοι. Δεν έχουν ίχνος τσίπας επάνω τους, γιατί δεν παραδέχονται ότι είναι άχρηστοι και να σηκωθούν να φύγουν.

Συνεχίζουν να αλωνίζουν πάνω στα σώματα των πολιτών, σε σημείο που να νιώθουμε βιασμένοι», σχολιάζει ο καταπέλτης-Εβελίνα. Πιστεύει πως δεν υπάρχει μέλλον όσο οι πολίτες συνεχίζουν να ψηφίζουν αυτούς τους ανθρώπους που «θα είναι με τη μάσκα οξυγόνου και το μπαστούνι και θα κρατάνε ακόμα τη θέση μέχρι να λιώσουν πάνω στην καρέκλα» και αιτιολογεί αυτή τους τη συμπεριφορά από το γεγονός ότι δεν έχουν μείνει ποτέ άνεργοι για να βιώσουν την αγωνία. «Γι' αυτό είναι τόσο ξιπασμένοι».

Αν η Εκκλησία υπηρετούσε τον Θεό δεν θα υπήρχε κρίση

Και η Εκκλησία, όμως, δεν ξεφεύγει από το στόχαστρο της δημοφιλούς ηθοποιού. Θεωρεί πως είναι ντροπή οι άνθρωποι του Θεού να μην κάνουν τίποτα, τη στιγμή που θα μπορούσαν να είχαν σώσει πάρα πολύ κόσμο. «Αν πραγματικά υπηρετούσαν τον Θεό τώρα δεν θα υπήρχε καμία κρίση στη χώρα. Αλλά δεν νομίζω ότι τους αφορά αυτό, μόνο τα άμφια και το κήρυγμα».

Παρόλα αυτά η Εβελίνα δεν είναι απαισιόδοξη, γιατί οι Έλληνες πάντα τη βρίσκουν την άκρη. «Εμείς έχουμε τα δεσμά της οικογένειας που όσο καταπιεστικά κι αν είναι λειτουργούν καταλυτικά, και στην τελική με θετικό τρόπο. Υπάρχουν κάποιοι συνεκτικοί δεσμοί που δεν μας αφήνουν να πέσουμε αμαχητί».

Εκεί έγκειται για εκείνη και ο φόβος ενάντια στους μετανάστες. «Το μόνο αρνητικό είναι ότι κάποιοι έρχονται σε μια χώρα και δεν σέβονται τον τόπο που τους δέχεται, προσπαθώντας να επιβάλουν τα δικά τους δεδομένα.» συμπληρώνει η Εβελίνα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους στο θέμα του ρατσισμού.